Atari: Επιστρέφει μετά από 20 χρόνια με νέα κονσόλα και κρυπτονόμισμα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 20:08 Atari: Επιστρέφει μετά από 20 χρόνια με νέα κονσόλα και κρυπτονόμισμα

Τη στιγμή που η μάχη στις κονσόλες παιχνιδιών φουντώνει, με την Microsoft και τη Sony να ρίχνουν στην αγορά τα νέα Xbox και PS, αντίστοιχα, ένας... θρύλος από το παρελθόν ετοιμάζεται να επιστρέψει.

Η Atari θέλει να βγει και πάλι στο προσκήνιο και έπειτα από δύο και πλέον δεκαετίες, θα μπει στην αγορά με μία νέα κονσόλα που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Κι αν λίγο-πολύ η κυκλοφορία του Atari VCS είχε γίνει γνωστή, τώρα έρχεται μία νέα υπηρεσία που θα υποστηρίξει η εταιρία. Και έχει να κάνει με κρυπτονομίσματα.

Στις 29 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν στο  Bitcoin.com προς 25 σεντς και αρχικά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές μέσα στο παιχνίδι, αλλά και σε εκείνα των συνεργατών της.

Όσο για το πολυαναμενόμενο Atari VCS, πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, θα συνδέεται στο διαδίκτυο και θα επιτρέπει στους χρήστες τις αγορές με τα Atari Tokens.

Η τελευταία απόπειρα της Atari σε ό,τι έχει να κάνει με κονσόλες ήταν πίσω στο 1996 όταν και κυκλοφόρησε δίχως ιδιαίτερη επιτυχία το Atari Jaguar.

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση