Το παιδικό τραγούδι με το οποίο τιμωρούσαν κρατούμενους σε φυλακή «εκθρόνισε» το Despacito από την κορυφή του YouTube

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 13:48 Το παιδικό τραγούδι με το οποίο τιμωρούσαν κρατούμενους σε φυλακή «εκθρόνισε» το Despacito από την κορυφή του YouTube

Το Baby Shark είναι, πλέον, στην κορυφή του YouTube με τα περισσότερα views, «εκθρονίζοντας» για πρώτη φορά από το 2017 το Despacito!

Θυμάστε πριν από λίγο καιρό την είδηση ότι σωφρονιστικοί υπάλληλοι σε φυλακή των ΗΠΑ μετέτρεψαν το Baby Shark, γνωστό παιδικό τραγούδι, σε... εφιάλτη για τους κρατούμενους, τιμωρώντας τους με το να το βάζουν συνεχώς σε επανάληψη και στη δια πασών;

Ε, αυτό το τραγούδι σήμερα (2/11) έγραψε ιστορία, καθώς είναι, πλέον, στην κορυφή του YouTube με τα περισσότερα views, «εκθρονίζοντας» για πρώτη φορά από το 2017 το Despacito!

Το τραγούδι ων Πορτορικάνων ποπ σταρ Luis Fonsi και Daddy Yankee άντεξε τρία χρόνια, αλλά η νοτιοκορεάτικη Pinkfong φαίνεται πως είχε βάλει στόχο από την αρχή να καταλάβει την πρωτιά. 

Το Baby Shark, που... τρυπάει τα αυτιά των μεγάλων, όχι, όμως και των μικρών, έχει συγκεντρώσει πια 7.040.000.000 προβολές!

Το εκπληκτικό με αυτό το τραγούδι, που το ακούν παιδάκια σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι ότι ο δημιουργός του παραμένει άγνωστος, καθώς πρόκειται για ένα παλιό νανούρισμα. Ο 10χρονος Hope Segoine, ωστόσο, το «απογείωσε» πραγματικά.

Θυμηθείτε και το Despacito -που βλέπει πια την πλάτη του πιτσιρικά...

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση