Honor: Πούλησε πάνω από δύο δισεκ. συσκευές σε όλο τον κόσμο το 2020

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 14:26 Honor: Πούλησε πάνω από δύο δισεκ. συσκευές σε όλο τον κόσμο το 2020

Ξεπούλησε μέσα στο 2020 η Honor σε όλο τον κόσμο και μάλιστα τους επόμενους μήνες ετοιμάζεται να λανσάρει και νέες συσκευές.

Ξεπέρασε τα δύο δισεκατομμύρια o αριθμός των συσκευών (έξυπνα κινητά, προϊόντα διαδικτύου των πραγμάτων και wearbles) που διέθεσε η Honor παγκοσμίως το 2020, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της εταιρίας, George Zhao.

Όπως επισημαίνεται τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι εν μέσω μιας δύσκολης χρονιάς σε όλα τα επίπεδα, το brand κατάφερε να διατηρήσει αλλά και να αυξήσει το μερίδιο της σε κάποιες αγορές. Μία από αυτές τις αγορές είναι και η Ελλάδα, όπου η Honor, όπως επισημαίνεται, αύξησε σημαντικά το μερίδιο της στην κατηγορία των έξυπνων προϊόντων (smartbands) κατέχοντας τις πρώτες θέσεις σε πωλήσεις.

Στις αρχές τις χρονιάς, ο George Zhao είχε δηλώσει ότι η εταιρία έχει ένα νέο όραμα, το οποίο δεν είναι άλλο από το να πρωταγωνιστήσει στην αγορά των έξυπνων κινητών. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχει αυτό είναι να παρουσιάσει κινητά με πολύ προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και εξαιρετικό σχεδιασμό. Η Honor θα παρουσιάσει πολλά από τα νέα της έξυπνα κινητά τηλέφωνα μέσα στο 2021, στους αμέσους επόμενους μήνες.

Πηγή ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση