Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Tο Νέο "French Chic" γεννιέται: Η Peugeot παρουσιάζει τη νέα σειρά των SUV στην Διεθνή Έκθεση της Σαγκάης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 21:49 Tο Νέο "French Chic" γεννιέται: Η Peugeot παρουσιάζει τη νέα σειρά των SUV  στην Διεθνή Έκθεση της Σαγκάης

Η DONGFENG PEUGEOT υιοθετεί το νέο σήμα με το Λιοντάρι και παρουσιάζει τη νέα της στρατηγική που την τοποθετεί ως μάρκα εμπιστοσύνης, με προϊόντα σε designPEUGEOT φτιαγμένα για την Κίνα και τους πελάτες της Κίνας.

Η νέα γκάμα των PEUGEOT 4008, 4008 PHEV και 5008 SUV παρουσιάζεται με τιμές από 169.700 έως 263.700 γουάν (21.710 έως 33.740€). Τα νέα αυτά ‘FrenchChic’ SUV ξεχωρίζουν σε τέσσερεις βασικούς τομείς: design, ποιότητα, δυναμισμός και συνδεσιμότητα. Οι υπηρεσίες και οι διαθέσιμες επιλογές ικανοποιούν τις προσδοκίες των Κινέζων πελατών.

Η DONGFENG PEUGEOT ενισχύει την εμπειρία του πελάτη της μάρκας αναβαθμίζοντας τον τομέα της οδικής βοήθειας, της συντήρησης και των παρεχόμενων εγγυήσεων μέσω των Πέντε Υποσχέσεων Φροντίδας (FiveCarePromises)και των Τεσσάρων δεσμεύσεων Πρόσθετης Εγγύησης (FourGuaranteesPlus).

Από τις 19 έως τις 28 Απριλίου, οι επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Σαγκάης του 2021, θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν ολόκληρη τη γκάμα της DONGFENG PEUGEOT. Εκτός από τα νέαFrenchChic SUV 4008 και 5008, έντονη θα είναι η παρουσία της εξηλεκτρισμένων μοντέλων της γκάμας όπως είναι το e-2008 SUV, το νέο 4008 PHEV 4WD SUV και το 508 L PHEV saloon.

Νέα PEUGEOT 4008 και 5008

Νέα εταιρική ταυτότητα και νέα στρατηγική για την αγορά της Κίνας

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η PEUGEOT έχει καθιερωθεί ως μια καινοτόμος fullliner μάρκα με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Ο σχεδιασμός των νέων προϊόντων και των νέων τεχνολογιών, συνέβαλε στην άνοδο της αγοράς και ενίσχυσε την εικόνα της μάρκας. Στις 25 Φεβρουαρίου, η PEUGEOT παρουσίασε το νέο λογότυπο και την καινούργια της εταιρική ταυτότητα, ανοίγοντας μια νέα εποχή για τη μάρκα.

"Έχουμε μια ισχυρή παγκόσμια φιλοδοξία. Η PEUGEOT θα αξιοποιήσει τα πολυτελή, ηλεκτρικά μοντέλα και τα νέα της προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των νέων SUV, για να θέσει νέα πρότυπα και να προσφέρει μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία. Η Κίνα είναι μία από τις πιο σημαντικές αγορές για την PEUGEOT. Τα νέα 4008 και 5008 ενσωματώνουν τον καλύτερο σχεδιασμό και την πιο εξελιγμένη τεχνολογία της PEUGEOT, συμπεριλαμβανομένου του i-Cockpit, το οποίο αλλάζει με κάθε λανσάρισμα για να προσφέρει μια απαράμιλλη οδηγική εμπειρία. Αυτά τα νέα SUV θα ικανοποιήσουν σίγουρα τις προσδοκίες των Κινέζων πελατών", δήλωσε η Linda Jackson, Διευθύνουσα Σύμβουλος της PEUGEOT.

To2021 σηματοδοτεί το 17ο χρόνο δραστηριοποίησης της DONGFENG PEUGEOT στην Κινεζική αγορά. Με βάση τις αρχές της Yuan+στρατηγικής της, η εταιρεία προσαρμόζεται στις τάσεις της αγοράς οικοδομώντας την εικόνα μίας "Μάρκας Designer" η οποία εδραιώνεται στη συνείδηση των Κινέζων πελατών. Θα προσφέρει ένα ψηφιακό οικοσύστημα το οποίο θα τους παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μετακίνησης, που υπόσχεται 100% ικανοποίηση σε τομείς όπως η συντήρηση, οι υπηρεσίες, η ποιότητα και οι εγγυήσεις.

Η DONGFENG PEUGEOT θα παρουσιάσει τη νέα της ταυτότητα σε συνδυασμό με αυτές τις νέες υπηρεσίες μετακίνησης. Το νέο σήμα θα επικοινωνηθεί σε όλο το δίκτυο και θα παρουσιαστεί στα αυτοκίνητα. Η μάρκα σχεδιάζει να ανακαινίσει 40 σημεία πώλησης το 2021 και ολόκληρο το δίκτυό της τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ το πρώτο αυτοκίνητό της με το νέο λογότυπο θα κυκλοφορήσει το 2022.

Ο ChenBin, βοηθός του προέδρου της DONGFENG Automobile Group Co. Ltd, Γενικός Διευθυντής και Γραμματέας της Επιτροπής Κόμματος της DPCA, δήλωσε ότι η DONGFENG PEUGEOT ακολουθούσε πάντοτε τις καινοτομίες και τις τάσεις της εποχής και έχει προσαρμόσει τη στρατηγική της για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών. Με τη νέα ταυτότητα της μάρκας και τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της, η DONGFENG PEUGEOT εγκαινιάζει μια νέα εποχή ανάπτυξης.

Τα νέα ‘FrenchChic’ SUV της PEUGEOT προσφέρουν μοναδικές οδηγικές εμπειρίες

Η νέα οικογένεια των SUV της PEUGEOT που κατασκευάζονται στην Κίνα περιλαμβάνει το 4008, το 4008 PHEV και το 5008.Τα συγκεκριμένα μοντέλα εκπροσωπούν τη στρατηγική ‘designedby PEUGEOT’, made for Chinaκαι αποτελούν τη βάση της νέας ‘FrenchChic’ τάσης των καινούργιων μοντέλων της μάρκας.

Τα νέα SUV PEUGEOT χρησιμοποιούν τους σχεδιαστικούς κώδικες των ευρωπαϊκών εκδόσεων GT. Η μάσκα τους διαθέτει οριζόντιο μοτίβο που συνδυάζεται εντυπωσιακά με τα πλευρικά μέρη του αυτοκινήτου. Τα κάθετα φώτα LED σε μορφή κυνόδοντα και τα πίσω φώτα με τους τρείς όνυχες, τονίζουν την προσωπικότητά τους. Η σιλουέτα τους συνδυάζει την κομψότητα, το δυναμισμό και τη χάρη ενός αιλουροειδούς.

Στο εσωτερικό, το PEUGEOT i-Cockpit έχει τροποποιηθεί έτσι ώστε να παραμένει το σημείο αναφοράς της κατηγορίας C-SUV για την αγορά της Κίνας. Η νέα HD κεντρική οθόνη αφής των 10 ιντσών συνδυάζεται αισθητικά με τους διακόπτες αεροπορικού τύπου. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με την οθόνη των 12.3 ιντσών συνδυάζεται με το τιμόνι μικρής διαμέτρου, ενώ το αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ8 της Aisinαναβαθμίζει την οδηγική εμπειρία.

Το νέο PEUGEOT 4008 FrenchChicSUV, με το προχωρημένο του design και την ιδανική οδική συμπεριφορά, απευθύνεται στους νέους πελάτες κατοίκους των πόλεων. Οι τιμές του κυμαίνονται από τα169.700 γουάν (21.710€) έως τα 233.700 γουάν (29.900€).

Το νέο PEUGEOT 4008 PHEV 4WD SUV απευθύνεται στους λάτρεις των εξηλεκτρισμένων εκδόσεων που αναζητούν υψηλές επιδόσεις και οικονομία. Το Plug-In Υβριδικό σύστημα κίνησης με το βενζινοκινητήρα αποδίδει 300ίππους. Οι τιμές του κυμαίνονται από τα 249.700 γουάν (31.950€) έως τα 259.700 γουάν (33 230€).

Το νέο PEUGEOT 5008 SUV είναι η ναυαρχίδα της νέας σειράς FrenchChicτων SUV, προσφέρει απίστευτους χώρους, ευκολία διαμόρφωσης του εσωτερικού του και design που αντανακλά την ποιότητα. Οι τιμές του κυμαίνονται από τα 187.700 γουάν (24.010€) έως τα 263.700 γουάν (33.740€).

"Η νέα οικογένεια των κομψών γαλλικών SUV εστιάζεισε τέσσερις βασικούςτομείς: αισθητική, ποιότητα, δυναμισμός και συνδεσιμότητα. Ο σχεδιασμός, οι κινητήρες, και η πληθώρα των διαθέσιμων επιλογών για  όλες τις εκδόσεις, είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των Κινέζων πελατών και θα προκαλέσουν τον ενθουσιασμό τους” δήλωσε ο Ge Linde, Γενικός Διευθυντής της μάρκας DONGFENG PEUGEOT.

Ανανέωση της εμπιστοσύνης μέσω των Πέντε Υποσχέσεων Φροντίδας (FiveCarePromises) και τωνΤεσσάρων πλεονεκτημάτων Εγγύησης (FourGuaranteesPlus).

Η DONGFENG PEUGEOT τοποθετεί τον πελάτη στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της, με στόχο να ικανοποιήσει κάθε του προσδοκία και να του παρέχει πάντα άριστο επίπεδο ποιοτικών υπηρεσιών.

Το 2020, η μάρκα παρουσίασε την καμπάνια των FiveCarePromises.

  1. Η εγγύηση 7.1.5 υπόσχεται επιστροφή χρημάτων εντός 7 ημερών, εγγύηση τιμής οχήματος για 1 έτος, καθώς και εγγύηση 5 ετών ή 150.000 χιλιομέτρων.
  2. Έκπτωση 30% στη σύμβαση συντήρησης, με υπηρεσία επέμβασης σε περίπτωση βλάβης, εντός 2 ωρών.
  3. 24μηνη χρηματοδότηση με μηδενικό επιτόκιο.
  4. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση βάσει 8 δεσμεύσεων μέσω της BlueCare 3.0, χωρίς καμία χρέωση εάν ο πελάτης δεν λάβει ποιοτική εξυπηρέτηση.
  5. Για πιστούς πελάτες, προσφέρονται 6 χρόνια συντήρησης. Έκπτωση 20.000 RMB για το προσωπικό επαγγελμάτων υγείας.

Η DONGFENG PEUGEOT έχει αναβαθμίσει το πρόγραμμα FiveCarepromises δημιουργώντας ένα ταμείο εξυπηρέτησης πελατών και εφαρμόζοντας μια ξεχωριστή υπηρεσία followup.

Πρόσφατα, η μάρκα επέκτεινε την υπηρεσία παραλαβής από πόρτα σε πόρτα σε όλη τη χώρα, σε ακτίνα 30 χιλιομέτρων από το σημείο πώλησης. Η δωρεάν υπηρεσία επεκτάθηκε από τα 10 στα 15 χιλιόμετρα στη δοκιμαστική φάση αυτής της υπηρεσίας.

Η DONGFENG PEUGEOT λανσάρει τώρα την πολιτική αγοράς FourGuaranteesPlus. Η συγκεκριμένη πολιτική εξασφαλίζει πληθώρα πλεονεκτημάτων στον πελάτη:

  1. Σταθερή απαξίωση της τιμής οχήματος: -15% για 1 έτος, -25% για 2 χρόνια, -35% για 3 χρόνια.
  2. Εγγύηση 5 ετών ή 150.000 χλμ.
  3. Πρώτες 6 βασικές υπηρεσίες συντήρησης δωρεάν για 5 χρόνια.
  4. Προσφορές για ασφάλιση οχημάτων.

Εκτός από αυτές τις εγγυήσεις, οι αγοραστές μπορούν επίσης να απολαμβάνουν οφέλη από τη χρηματοδότηση, την αντικατάσταση οχήματος, ή τις υπηρεσίες δικτύωσης.

Η DONGFENG PEUGEOT ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με τη νέα γκάμα μοντέλων FrenchChic SUV. Η μάρκα είναι πρωτοπόρος προσφέροντας έναν νέο τρόπο ζωής στους Κινέζους καταναλωτές, με γαλλική κομψότητα παρέχοντας στους πελάτες της ποιοτικά προϊόντα, υπηρεσίες και εμπειρίες.

Ολόκληρη η γκάμα PEUGEOT θα προβάλλεται σε ένα περίπτερο 900μ2 στο Hall 7.2 στην έκθεση Auto Shanghai 2021, από τις 19 έως τις 28 Απριλίου. Εκεί θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά τα νέα FrenchChic SUV 4008 και 5008. Επίσης θα είναι διαθέσιμη και η πλήρης γκάμα των ηλεκτρικών, με το 100% ηλεκτρικό SUV e-2008, το νέο 4008 PHEV 4 WD και το 508 L PHEV σεντάν. Οι επισκέπτες θα μπορούν να ανακαλύψουν ξανά τις εκδόσεις του 2021 των sedan 408 και 508 L. Στο περίπτερο θα παρουσιαστεί και το νέο λογότυπο της μάρκας, με τον Λέοντα σαν πρεσβευτή της μάρκας, σε μέγεθος XL στην είσοδο.

 

Γνωρίστε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της PEUGEOT και οδηγήστε όλα τα νέα μοντέλα στην "Peugeot AUTOKAR" στη Λαμία.

Επίσημος διανομέας και επισκευαστής PEUGEOT. Στο 2 χιλ ΝΕΟ ΛΑΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.  22310-47535 – autokar.gr