Σοβαρά προβλήματα στο δίκτυο της Vodafone

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 14:03 Σοβαρά προβλήματα στο δίκτυο της Vodafone

Κατέρρευσαν οι επικοινωνίες μεταξύ των συνδρομητών, δεν λειτουργεί το 4G - Για «προσωρινό πρόβλημα με το 4G το οποίο αποκαθίσταται» κάνει λόγο η εταιρεία 

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν από το πρωί της Παρασκευής δεκάδες χιλιάδες συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούν το δίκτυο της Vodafone.

Οι συνδρομητές της εταιρείας όπως αναφέρουν, αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες τόσο στη χρήση του ίντερνετ όσο και σε απλές καθημερινές τους συνήθειες, όπως η χρήση του κινητού τους για τηλεφωνήματα, τόσο για να κάνουν όσο και για να δέχονται κλήσεις.

Ειδικότερα, τα τηλέφωνα φαίνονται να είναι απενεργοποιημένα, ενώ δεν είναι, ενώ πολλοί συνδρομητές αναφέρουν προβλήματα και στο δίκτυο 4G.

Όπως προκύπτει από τις αναφορές, τα εκτεταμένα προβλήματα στο δίκτυο στα δύο μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9.30 το πρωί.  



Με αναρτήσεις τους οι χρήστες ζητούν να μάθουν τους λόγους για την αδυναμία επικοινωνίας, δεδομένου ότι όπως καταγγέλλουν, δεν έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν ούτε με τη γραμμή υποστήριξης.

«Δεν έχω δίκτυο κινητού καθόλου και δεν απαντάτε στις γραμμές σας!», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας χρήστης στο Facebook.

«Προσπαθούμε να πάρουμε και να μας πάρουν τηλέφωνο και δεν τα καταφέρνουμε. Εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών αναμονή 45 λ.», πρόσθεσε ένας άλλος χρήστης.

«Δεν μπορούμε να καλέσουμε και το αντίθετο, ούτε SMS ούτε στα δεδομένα», υποστηρίζει ένας ακόμη.

Όσοι χρήστες μάλιστα προσπαθούν να μπουν στο τμήμα «Επικοινωνία» στην επίσημη ιστοσελίδα της Vodafone βλέπουν το μήνυμα: «Δουλεύουμε σε κάτι πολύ ξεχωριστό. Επισκέψου το vodafone.gr σε λίγο».

[vodafone43]
Στην προσπάθεια επικοινωνίας με το Live chat του Vodafone.gr αναφέρεται το παρακάτω μήνυμα: «Υπάρχει αυξημένη κίνηση στο τηλεφωνικό κέντρο λόγω προσωρινού τεχνικού θέματος που ενδέχεται να επηρεάζει την ποιότητα της σύνδεσής σας στην κινητή τηλεφωνία. Μείνε στο Live Chat της Vodafone, θα συνδεθούμε μαζί σου σε περίπου 15 λεπτά».

Σύμφωνα με ενημέρωση της εταιρείας «υπάρχει ένα προσωρινό πρόβλημα με το 4G το οποίο αποκαθίσταται».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση