Unboxholics: Ξεπέρασε τις 350.000 ευρώ ο έρανος για τους πυρόπληκτους – «Μη βάζετε άλλα λεφτά»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 13:41 Unboxholics: Ξεπέρασε τις 350.000 ευρώ ο έρανος για τους πυρόπληκτους – «Μη βάζετε άλλα λεφτά»

«Η κινητοποίηση του κόσμου είναι πέρα από κάθε φαντασία».

Έκκληση στον κόσμο να σταματήσει να στέλνει χρήματα μέσω καταθέσεων, paysafe ή paypal, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας των Unboxholics για τη δωρεά προς πυρόπληκτους, απευθύνει μέσω των social media o Σάκης Καρπάς.

Το μέλος της ομάδας των gamers που έλαβε αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία αναφέρει, σε σχετικό post, ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε ενδέχεται να αγγίξει τις €350.000 ενώ εξήγησε ότι ζητήθηκε το «τέλος» της καμπάνιας, προκειμένου να καταμετρηθούν τα χρήματα και να σταλούν σύντομα σε όσους έχουν ανάγκη.

«Έχουμε έναν γραφειοκρατικό εφιάλτη μπροστά μας, οι διαδικασίες μεταφορών διαρκούν μέρες, οπότε ζητούμε κατανόηση για την καθυστέρηση της κατάθεσης των χρημάτων. Θαρρώ πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί», σημειώνει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Κάρπα:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ❗

Είμαστε στα τελευταία στάδια της καταμέτρησης των χρημάτων από καταθέσεις, PayPal και Paysafe κάρτες.

Θεωρούμε ότι είναι πολύ πιθανό το νούμερο να αγγίξει τις €350.000, μιας και ο κόσμος κατέθετε χρήματα μέχρι και πριν λίγη ώρα! Ζητάμε να σταματήσετε να βάζετε χρήματα (είτε μέσω PayPal, είτε μέσω Paysafe) ώστε να κινήσουμε τις διαδικασίες μεταφοράς των χρημάτων. Η κινητοποίηση του κόσμου είναι πέρα από κάθε φαντασία και ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη!

Έχουμε έναν γραφειοκρατικό εφιάλτη μπροστά μας, οι διαδικασίες μεταφορών διαρκούν μέρες, οπότε ζητούμε κατανόηση για την καθυστέρηση της κατάθεσης των χρημάτων. Θαρρώ πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί, με ΟΛΑ τα αποδεικτικά (από PayPal, Paysafe, Τράπεζα) να είναι διαθέσιμα σε κοινή θέα. Ακόμη και κάποιος που θέλει να ελέγξει την εγκυρότητα των εγγράφων που θα μοιραστούμε, μπορεί να το κάνει με φυσική του παρουσία στο λογιστικό γραφείο που μας εκπροσωπεί, εδώ στην Αριδαία. Θα τα μοιραστούμε

ΦΥΣΙΚΑ και σε δημόσιες αναρτήσεις από τις σελίδες μας στα social media.

Θα σας έχω ενήμερους για τα πάντα.

Ευχαριστώ για όλα!».

Αξίζει να αναφερθεί πως οι Unboxholics είχαν κάνει «μαραθώνιο» φιλανθρωπίας για το Μάτι, παλιότερα, αλλά και για τον Παναγιώτη Ραφαήλ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση