Google Maps: Σύντομα θα εμφανίζει και τις τιμές στα διόδια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 14:40 Google Maps: Σύντομα θα εμφανίζει και τις τιμές στα διόδια

Μία νέα άκρως χρήσιμη λειτουργία αναμένεται ότι θα προστεθεί στην υπηρεσία Google Maps, καθώς η εταιρεία ξεκίνησε να ενημερώνει όσους συμμετέχουν στις δοκιμές των preview εκδόσεων πως στο κοντινό μέλλον θα εμφανίζει αυτόματα τις τιμές των διοδίων στους χάρτες!

Η είδηση ήρθε στη δημοσιότητα από μέλος του προγράμματος preview για το Google Maps, στον οποίο εμφανίστηκε πρόσκληση από τη Google για να συμμετέχει σε μια έρευνα που θα βοηθήσει την ομάδα ανάπτυξης της υπηρεσίας να ενσωματώσει όσο το δυνατόν καλύτερα τη νέα λειτουργία. Οι τιμές των διοδίων θα εμφανίζονται τόσο ξεχωριστά σε κάθε σταθμό, όσο και στο σύνολο της διαδρομής που έχει επιλέξει να διανύσει ο οδηγός, ενώ θα υπάρχουν και αυτόματες προτάσεις εναλλακτικών διαδρομών για να επιλέξεις αν θες να μειώσεις το κόστος των διοδίων ή αν θες να ακολουθήσεις την ταχύτερη δυνατή διαδρομή.

Προφανώς είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε πότε θα λανσαριστεί η εμφάνιση του κόστους των διοδίων στο Google Maps. Λογικά όταν συμβεί αυτό σε πρώτη φάση θα περιοριστεί στους δρόμους των ΗΠΑ και αργότερα θα το δούμε σε περισσότερες χώρες.

 

Πηγή: techgear.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση