Pornhub: Τι έψαξε περισσότερο ο κόσμος φέτος – Ο απολογισμός του 2021

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 15:00 Pornhub: Τι έψαξε περισσότερο ο κόσμος φέτος – Ο απολογισμός του 2021

Τον απολογισμό του για το 2021 έκανε το Pornhub, κυκλοφορώντας στον επίσημο λογαριασμό του στο YouTube το Pornhub Year In Review, στο οποίο αποτυπώνονται τα στοιχεία που καταγράφηκαν τη φετινή χρονιά στην τηλεθέαση του πορνό.

Το Pornhub παρουσιάζει ενδιαφέροντα στοιχεία που προκύπτουν από δισεκατομμύρια επισκέψεις στην ιστοσελίδα και απαντούν μια σειρά ερωτημάτων για την τηλεθέαση του πορνό, όπως οι κορυφαίες αναζητήσεις, οι ηθοποιοί που κέρδισαν τις εντυπώσεις αλλά και ποιο φύλο είδε περισσότερο πορνό τη φετινή χρονιά.

Έτσι, σύμφωνα με την πλατφόρμα, η κορυφαία αναζήτηση προέρχεται από την Ιαπωνία και είναι το hentai, το πορνογραφικό κόμικ της χώρας ενώ στη 2η θέση αναδείχθηκε ο ρομαντισμός. Την πρώτη τριάδα αναζητήσεων από 20 χώρες που βλέπουν το περισσότερο πορνό, συμπληρώνει η αναζήτηση για ομαδικό σεξ.

Σε ό,τι αφορά τις χώρες που βλέπουν το περισσότερο πορνό, οι ΗΠΑ είναι στην κορυφή και ακολουθούν Ηνωμένο Βασίλειο και Ιαπωνία. Γαλλία και Ιταλία είναι οι χώρες που συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα ενώ στην 20η θέση βρέθηκε η Χιλή. Η Ελλάδα δεν βρίσκεται πουθενά μεταξύ των 20 χωρών.

Πόσοι μπήκαν να δουν πορνό και από ποια συσκευή

Το 83% των χρηστών που επισκέφθηκε το Pornhub, το έκανε από το κινητό του, κάτι που αποτελεί σαρωτικό ποσοστό, αφήνοντας πίσω κατά πολύ τον υπολογιστή και τα τάμπλετ. Μάλιστα, η ημέρα με την περισσότερη κίνηση είναι η Κυριακή ενώ αυτή με τη λιγότερη είναι η Παρασκευή. Το peak της τηλεθέασης είναι από τις 22:00 έως τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο μέσος όρος τηλεθέασης των δισεκατομμύρια επισκεπτών της φετινής χρονιάς είναι τα 9 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα, ο οποίος μειώθηκε από αυτόν του 2020 κατά 29 δευτερόλεπτα. Η χώρα με την περισσότερη ώρα τηλεθέασης είναι οι Φιλιππίνες με 11 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα.

Η μείωση της τηλεθέασης του Pornhub είναι δυσανάλογη με τον αριθμό των γυναικών που επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα, καθώς αυτός αυξήθηκε και οι γυναίκες έμειναν στην πλατφόρμα κατά 14 δευτερόλεπτα περισσότερο συγκριτικά με πέρυσι. Στις Φιλιππίνες το 52% των γυναικών είδε φέτος πορνό στην πλατφόρμα έναντι του 49% των αντρών.

Τέλος, ο μέσος όρος ηλικίας των επισκεπτών του Pornhub άγγιξε το 2021 τα 37 χρόνια (την περσινή χρονιά ήταν τα 36).

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση