Fortnite: Έπεσαν οι servers του παιχνιδιού - Πανικός σε εκατομμύρια gamers

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 16:54 Fortnite: Έπεσαν οι servers του παιχνιδιού - Πανικός σε εκατομμύρια gamers

Για πάνω από 4 ώρες, οι παίκτες σε όλον τον κόσμο δεν είχαν πρόσβαση στον λογαριασμό τους.

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης (29/12) στον κόσμο του gaming, καθώς έπεσε «μαύρο» στον διασημότερο Battle Royale τίτλο, το Fortnite.

Συγκεκριμένα, οι servers του παιχνιδιού βρέθηκαν για πάνω από 4 ώρες εκτός λειτουργίας, με τους παίκτες σε όλον τον κόσμο να μην μπορούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους και να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους στα social media.

Την ίδια στιγμή, υπήρξαν προβλήματα και στο Epic Games Store, με τους χρήστες να μην έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια τους ούτε offline.

«Εκτιμούμε την υπομονή όλων»

Η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από τα social media της λέγοντας πως ερευνά το «θέμα» που προέκυψε.

«Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την επίλυση του θέματος που θα επαναφέρει το Fortnite και εκτιμούμε την υπομονή όλων», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Λίγες ώρες αργότερα, οι servers επανήλθαν σε κανονική λειτουργία, με την Epic Games να υποσχέται πως θα αναπληρώσει στους gamers τον χαμένο χρόνο.

«Οι servers είναι ξανά online. Εκτιμούμε την κατανόηση όλων καθώς εργαστήκαμε για την επίλυση των ζητημάτων. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα κάνουμε για να σας βοηθήσουμε να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο», τόνισε.

Πηγή: in.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση