Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ιστοσελίδα με τις περισσότερες επισκέψεις - άφησε δεύτερη τη Google!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 14:12 Η ιστοσελίδα με τις περισσότερες επισκέψεις - άφησε δεύτερη τη Google!

Ναι είναι επίσημο: Το TikTok έκανε dethrone τη Google σε νούμερα.

Όπως κι εμείς, πιθανότατα περάσατε πολύ φέτος στο TikTok μέσα από βίντεο με εξωφρενικές καταστάσεις, συγκλονιστικές ιστορίες αγάπης και μια λυπημένη γάτα δίπλα σε ένα ποτήρι κρασί.

Είναι ένα μέρος όπου οι μουσικοί μπορούν να μπουν αστραπιαία στο superstardom, όπου οι ψεύτικες θεωρίες συνωμοσίας μπορούν να ανθίσουν και όπου μπορείτε να μάθετε πραγματικά χρήσιμες πληροφορίες – όπως η έφηβη που έσωσε τον εαυτό της από μια απαγωγή με ένα emoticon που ανακάλυψε στην εφαρμογή.

Αποδεικνύεται ότι δεν είμαστε μόνοι, καθώς η πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο TikTok μόλις κατατάχθηκε ως ο ιστότοπος με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο, σύμφωνα με νέα δεδομένα.

Αυτό τερματίζει την κυριαρχία της Google και τηn αυτοκρατορίας της στο ίντερνετ καθώς και να νικήσει εταιρείες όπως την Amazon, την Apple, το Facebook, τη Microsoft και το Netflix.

Η πρώην αγαπημένη εφαρμογή των κοινωνικών μέσων, το Instagram, έπεσε από τη λίστα των κορυφαίων δέκα του 2021 και αντικαταστάθηκε από το WhatsApp - που ανήκει επίσης στον Meta του Mark Zuckerberg. Έτσι, δεν χάθηκαν όλα. Κι όμως η μάχη για τα νούμερα καλά κρατεί.

Το προηγούμενο έτος, η TikTok είχε καταταχθεί στην έβδομη θέση, κάνοντας ένα τεράστιο άλμα σε διάστημα 12 μηνών για να κερδίσει την πρώτη θέση - τη μοναδική εταιρεία που δεν ανήκει στις ΗΠΑ στη λίστα. Ενώ ορισμένα από αυτά τα δεδομένα μπορούν να αποδοθούν στα συνεχιζόμενα lockdown, αντικατοπτρίζουν μια μεταβαλλόμενη όρεξη υπέρ του βίντεο σύντομης μορφής.

Πηγή: ratpack.gr