Το Disney+ έρχεται το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 18:20 Το Disney+ έρχεται το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Έρχεται και στην Ελλάδα, πιθανότατα από το ερχόμενο καλοκαίρι, η streaming υπηρεσία της Disney+, μία κίνηση που αναμένεται να ενισχύσει τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε η Disney, η Ελλάδα είναι μία από τις 42 χώρες όπου θα ξεκινήσει και η επίσημα η λειτουργία του Disney+.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή σε 18 χώρες συνολικά (βόρεια Αμερική και δυτική Ευρώπη) και πλέον αναμένεται να επεκταθεί και στην ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Νότια Αφρική.

Η τιμολογιακή πολιτική δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί αν και εκτιμάται πως η βασική συνδρομή θα είναι στα επίπεδα των 7-9 ευρώ μηνιαίως. Επίσης, δεν έχει διευκρινισθεί ακόμη πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμο το Disney+ στην Ελλάδα.

Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για ταινίες και σειρές Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

Η υπηρεσία προσφέρει streaming χωρίς διαφημίσεις, μαζί με έναν συνεχώς αυξανόμενο κατάλογο αποκλειστικού, πρωτότυπου περιεχομένου, που περιλαμβάνει ταινίες μεγάλου μήκους, σειρές, κινούμενα σχέδια, ντοκιμαντέρ και περιεχόμενο μικρού μήκους.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση