Twitter: «Βουτιά» 6% για τη μετοχή μετά το «ναυάγιο» της συμφωνίας με τον Έλον Μασκ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 15:20 Twitter: «Βουτιά» 6% για τη μετοχή μετά το «ναυάγιο» της συμφωνίας με τον Έλον Μασκ

Άσχημα μαντάτα για την πλατφόρμα στην προσυνεδριακή διαπραγμάτευση – Ο Έλον Μασκ έδωσε την πρώτη δημόσια απάντηση μετά την ανακοίνωση ότι τερματίζει τις διαπραγματεύσεις και την ανακοίνωση της Twitter ότι θα κινηθεί νομικά

Η μετοχή της Twitter σημείωσε βουτιά περίπου 6% στην προσυνεδριακή της διαπραγμάτευση σήμερα καθώς η νομική διαμάχη μεταξύ του Έλον Μασκ και της εταιρίας μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου αποσύρθηκε από την συμφωνία ύψους 44 δισεκ. δολαρίων.

Ο Μασκ, διευθύνων σύμβουλος της Tesla, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι τερματίζει τη συμφωνία του για την εξαγορά της Twitter διότι η εταιρία είχε παραβιάσει πολλές προβλέψεις της συμφωνίας συγχώνευσης.

Η Twitter σχεδιάζει να κινηθεί νομικά εναντίον του Μάσκ, ίσως ακόμα και αυτή την εβδομάδα, και να τον αναγκάσει να ολοκληρώσει την εξαγορά, δήλωσαν στο Reuters πρόσωπα με γνώση του θέματος.

Σήμερα, ο Μασκ επέκρινε τη στάση της Twitter, αναφέροντας σε ανάρτησή του ότι η νομική διαμάχη θα αναγκάσει την εταιρία να αποκαλύψει στο δικαστήριο πληροφορίες για ανεπιθύμητους και ψεύτικους λογαριασμούς.

Τα tweets του Μασκ ήταν η πρώτη δημόσια απάντησή του μετά την ανακοίνωση της Παρασκευής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση