Θα μπορούμε να διορθώνουμε τα tweets εντός μισής ώρας; Ερχεται εφαρμογή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 16:24 Θα μπορούμε να διορθώνουμε τα tweets εντός μισής ώρας; Ερχεται εφαρμογή

Η εταιρεία δοκιμάζει ένα πλήκτρο διόρθωσης για τα λάθη στα tweets.

Τη δυνατότητα διόρθωσης ενός tweet δοκιμάζει ακόμα πειραματικά η Twitter Inc, μετά τα μαζικά παράπονα των χρηστών που ζητούν να υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι η δυνατότητα θα μπορούσε να γίνει διαθέσιμη- αλλά μόνο σε συνδρομητές- τις επόμενες εβδομάδες. "Αν βλέπετε ένα διορθωμένο tweet, αυτό συμβαίνει επειδή δοκιμάζουμε το πλήκτρο διόρθωσης" ανέφερε η εταιρεία.

Εδώ και πολλά χρόνια οι χρήστες έχουν ζητήσει να προστεθεί αυτή η δυνατότητα επανασύνταξης των τιτιβισμάτων, προκειμένου να διορθώνονται λάθη στη διατύπωση ή λάθη ορθογραφικά. Ετσι το αίτημα φαίνεται ότι πλέον θα ικανοποιηθεί. Οι χρήστες θα μπορούν να διορθώνουν τα tweets που έχουν γράψει, αλλά σε διάστημα 30 λεπτών από την πρώτη δημοσίευση, εξήγησε η επιχείρηση σε ανάρτησή της στο blog.

Τα διορθωμένα τιτιβίσματα θα έχουν ένα εικονίδιο, στο οποίο θα αναφέρεται ποια ήταν η τελευταία φορά που συντάχθηκαν. Μάλιστα, οι άλλοι χρήστες θα μπορούν να πατούν πάνω στο ιστορικό για να βλέπουν τις προηγούμενες εκδοχές της ανάρτησης. Το Twitter έχει πειραματιστεί με διάφορες μορφές ενός πλήκτρου διόρθωσης αλλά φαίνεται ότι είναι κοντά στο να εισάγει την εφαρμογή του.

Σε συνέντευξή του ο προηγούμενος CEO του Twitter είχε δηλώσει ότι η πλατφόρμα μάλλον δεν θα προσθέσει ποτέ μια τέτοια εφαρμογή, αφού θα μπορούσε να οδηγήσει σε εκτεταμένη παραπληροφόρηση. Καθώς ειδικοί σε θέματα τεχνολογίας προειδοποιούσαν ότι ένα πλήκτρο διόρθωσης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να αλλάξει δηλώσεις, τις οποίες άλλοι χρήστες έχουν αναπαραγάγει ή υιοθετήσει.

Το Twitter που διαθέτει πάνω από 320 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, ανταποκρίνεται με το πλήκτρο διόρθωσης στο αίτημα των χρηστών του αλλά ακόμα δεν είναι σαφές το πότε η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη, για τους χρήστες, που δεν πληρώνουν συνδρομή.

"Με δεδομένο ότι είναι το πλήκτρο με τη μεγαλύτερη ζήτηση έως σήμερα, θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνουμε σωστά", διευκρίνισε η εταιρεία. Αυτό υπονοεί ότι το Twitter θα διαθέσει σταδιακά τη συγκεκριμένη δυνατότητα σε όλους.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση