Apple Event 2022: Αντίστροφη μέτρηση για iPhone 14, Apple Watch Series 8 και AirPods Pro 2 και iPad 10ης γενιάς- Πού θα το παρακολουθήσετε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 15:35 Apple Event 2022: Αντίστροφη μέτρηση για iPhone 14, Apple Watch Series 8 και AirPods Pro 2 και iPad 10ης γενιάς- Πού θα το παρακολουθήσετε

Το πολυαναμενόμενο Apple Event θα πραγματοποιηθεί σήμερα (7.9.2022, 20:00) και αποτελεί την 3η παρουσίαση των νέων προϊόντων της εταιρείας για τη φετινή χρονιά. Αν και οι απανταχού θαυμαστές της σειράς περιμένουν πολλές νέες ανακοινώσεις, στο τωρινό event της Apple ξεχωρίζουν τα νέα iPhone 14.

Το Far Out Event της Apple θα ξεκινήσει στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση των νέων iPhone 14 από το live stream της εταιρείας στην ιστοσελίδα της, στο κανάλι της στο YouTube και στην εφαρμογή Apple TV.

Το σημερινό event θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στο Apple Park και αναμένεται να είναι από τα μεγαλύτερα, όσον αφορά τις ανακοινώσεις, καθώς θα παρουσιαστούν και τα Apple Watch Series 8 και Apple Watch Pro, τα AirPods Pro 2, το iPad 10ης γενιάς αλλά και τα λογισμικά iOS 16 και watchOS 9.

Για όσους ενδιαφέρονται περισσότερο για τα iPad και τα Macbooks της Apple, σημειώνεται ότι το νέο iPad Pro με M2, καθώς και το Mac Mini, Mac Pro και MacBook Pro με M2 αναμένονται τον Οκτώβριο, μαζί με το νέο iPadOS και το macOS Ventura.

 

Άλλωστε, η Apple μας έχει συνηθίσει να παρουσιάζει αυτά τα προϊόντα της σε ένα άλλο event, μετά την παρουσίαση του εκάστοτε νέου iPhone.

Δείτε το Apple Far Out Event εδώ:

iPhone 14 & iPhone 14 Pro

Για «ολοκληρωτικό ανασχεδιασμό» κάνουν λόγο τα διεθνή ΜΜΕ για τη ναυαρχίδα της Apple, το iPhone 14, το οποίο αναμένεται να είναι το σημαντικό βήμα που σχεδιάζει να κάνει η εταιρεία. Πιο συγκεκριμένα, αναμένονται 4 μοντέλα, δηλαδή το iPhone 14, το iPhone 14 Max, το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max.

Το iPhone 13 ήταν μια οριακή αναβάθμιση στον προκάτοχό του. Τώρα, όμως, το νέο smartphone αναμένεται να έχει νέα chips, αναβαθμισμένες κάμερες αλλά και δορυφορική συνδεσιμότητα εξ’ ου και η ονομασία “Far Out” του σημερινού Apple Event.

Apple Watch Series 8 και Apple Watch Pro

Με μεγαλύτερη οθόνη, σώμα τιτανίου και διάρκεια μπαταρίας 2 ημερών χάρη στο νέο “low power mode”, τα βλέμματα στρέφονται και πάλι στα ρολόγια της Apple.

AirPods Pro 2

Παράλληλα, αναβαθμίζονται και τα AirPods Pro με το 2ο μοντέλο τους, αν και οπτικά πιθανόν να μοιάζουν αρκετά με τα προηγούμενα. Όμως, θα διαθέτουν αναβαθμισμένο chip αλλά και πιθανότατα θα παρέχουν υποστήριξη Lossless Audio (ALAC), κάτι που δε διαθέτουν ούτε τα AirPods Max.

Αναμένονται, επίσης, να προσφέρουν fitness χαρακτηριστικά με αναβαθμισμένους αισθητήρες κίνησης και τη θήκη τους να έχει μικρά ηχεία για να αναπαράγουν ήχο, ιδιαίτερα όταν κάποιος τα ψάχνει μέσω του “Find My”.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση