Τεχνητή νοημοσύνη προβλέπει πως θα είναι η τελευταία selfie πριν την καταστροφή της Γης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 12:36 Τεχνητή νοημοσύνη προβλέπει πως θα είναι η τελευταία selfie πριν την καταστροφή της Γης

Δείτε το τρομακτικό βίντεο που ανέβηκε στο TikTok

Ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο έχει δημιουργηθεί από πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης προβλέπει πως θα είναι η τελευταία selfie που θα τραβηχτεί πριν την καταστροφή της Γης.

Οι τρομακτικές εικόνες που έχουν προκύψει από το πρόγραμμα δείχνουν πως θα φαίνεται ο κόσμος όταν επέλθει η καταστροφή και θυμίζουν κάτι από εντυπωσιακή υπερπαραγωγή του Χόλιγουντ.

Οι εικόνες δημιουργήθηκαν από το DALL-E 2, μια συσκευή δημιουργίας εικόνων AI και κοινοποιήθηκαν από έναν λογαριασμό του TikTok που ονομάζεται Robot Overloards. Στον λογαριασμό δημοσιεύονται εικόνες που έχει δημιουργήσει η τεχνητή νοημοσύνη με βάση τις προτροπές των χρηστών.

Τέσσερις διαφορετικές selfies δημιουργήθηκαν από το AI. Δείχνουν τις εικόνες του προγράμματος, με ανθρώπινα όντα να στέκονται μπροστά σε φλεγόμενα τοπία, με τα πρόσωπά τους να είναι ακρωτηριασμένα και ματωμένα.

Το βίντεο του TikTok με λεζάντα, «Ζητώντας από έναν Ai να δείξει την τελευταία selfie που τραβήχτηκε ποτέ» έχει προβληθεί 12,7 εκατομμύρια φορές:

Πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση