Εκτύπωση αυτής της σελίδας

The Super Mario Bros.: Το trailer της νέας ταινίας κυκλοφόρησε και είναι όσο εντυπωσιακό νομίζεις

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 13:59 The Super Mario Bros.: Το trailer της νέας ταινίας κυκλοφόρησε και είναι όσο εντυπωσιακό νομίζεις

Κυκλοφόρησε από τη Nintendo το πρώτο teaser trailer για τη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων "Super Mario Bros." και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Στη δημοσιότητα έδωσε η Nintendo το πρώτο επίσημο trailer της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων "The Super Mario Bros.", η οποία υπόσχεται μία καθηλωτική περιπέτεια με τους λατρεμένους της ήρωες.

Η Nintendo και η Illumination ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη νέα ταινία του αγαπημένου Ιταλού υδραυλικού του κόσμου των βιντεοπαιχνιδιών "Super Mario", η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2023.

Ο Chris Pratt δανείζει τη φωνή του στον Mario και η Anya Taylor- Joy να "μεταμορφώνεται" σε πριγκίπισσα Peach, ενώ ο Charlie Day δανείζει τη φωνή του στον Luigi. Όσο για το ποιος κρύβεται πίσω από τον Bowser, αυτός δεν είναι άλλος από τον Jack Black.

Η ταινία διαθέτει ένα καστ αστέρων από χαρακτήρες του Mushroom Kingdom, όπως ο Seth Rogen ως Donkey Kong, ο Keegan-Michael Key ως Toad, ο Fred Armisen ως Cranky Kong και ο Sebastian Maniscalco ως Spike.

The Super Mario Bros. - Δείτε το trailer της ταινίας

πηγή: newsit.gr