Ο οίκος Burberry απέκτησε ψηφιακή κολεξιόν σε videogame του Minecraft

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 14:13 Ο οίκος Burberry απέκτησε ψηφιακή κολεξιόν σε videogame του Minecraft

O βρετανικός οίκος μόδας Burberry συνεργάστηκε με το Minecraft και παρουσιάζει μια κολεξιόν μέσα σε videogame. Στο «σύμπαν Burberry x Minecraft» παρουσιάζεται μια γκάμα ενδυμάτων που είναι διαθέσιμα και στον πραγματικό κόσμο, αλλά σε περιορισμένα κομμάτια. 

Η ψηφιακή κολεξιόν του οίκου μόδας Burberry που δημιουργήθηκε για τους παίκτες του videogame του Minecraft περιλαμβάνει συνολικά 15 ενδύματα και περιλαμβάνει creation στις οποίες φιγουράρει το Thomas Burberry Monogram. Οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν από πέντε διαφορετικά στυλ εμφάνισης· απλά λευκά T-shirt, καρώ κασκόλ, φούτερ με το λογότυπο του Burberry και φούστες μέχρι το γόνατο, μεταξύ άλλων. 

«Αποτελούμενη από μια περιπέτεια μέσα στο παιχνίδι, την “Burberry: Freedom to Go Beyond”, η συνεργασία επιτρέπει στους καταναλωτές να βυθιστούν και πραγματικά και ψηφιακά σε ένα σύμπαν Burberry x Minecraft» είπαν από τον οίκο μόδας.

Τα ενδύματα μπορούν να φορεθούν στο παιχνίδι από τα avatar των χρηστών. Φορώντας κρεασιόν της κολεξιόν, τα avatar μπορούν να ολοκληρώσουν μια γκάμα προκλήσεων, όπως έναν λαβύρινθο με το καρώ μοτίβο του Burberry, σε τέσσερις κόσμους που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με την Blockception που δημιουργεί τους χάρτες του Minecraft.

Δείτε βίντεο:

Σε «γεφύρωμα του ψηφιακού με τον φυσικό κόσμο» προχώρησε ο οίκος και οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν κρεασιόν της κολεξιόν από το site του Burberry.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση