Αυτός κρύβεται πίσω από το κοινωνικό δίκτυο Ello!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 09:53 Αυτός κρύβεται πίσω από το κοινωνικό δίκτυο Ello!

Δείτε ποιος είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το νέο κοινωνικό δίκτυο που απειλεί το Facebook

Ο 47χρονος Πολ Μπάντνιτζ είναι όπως φαίνεται ένας πολυτάλαντος άνθρωπος ο οποίος κατασκευάζει πολυτελή ποδήλατα, γράφει βιβλία, δημιουργεί ταινίες, φτιάχνει παιχνίδια και πλέον και κοινωνικό δίκτυο το οποίο έχει γίνει πολύ δημοφιλές.

 
Μπορεί να είχε ορκιστεί ότι δεν θα ξανακουμπήσει υπολογιστή πράγμα που όπως φαίνεται δεν τήρησε αφού κατάφερε να δημιουργήσει για πολλούς τον απόλυτο ανταγωνιστή του Facebook.

 
Ο ίδιος πάντως υποστηρίζει ότι το Ello δεν έχει σκοπό να ανταγωνιστεί το Facebook παρά το γεγονός ότι έχει γίνει πολύ δημοφιλές μέσα σε μερικούς μόλις μήνες λειτουργίες και δέχεται πάνω από 30.000 αιτήσεις για νέους συνδρομητές κάθε ώρα.
 
Αυτό που κάνει να διαφέρει το Ello από το Facebook είναι το γεγονός οτι δεν έχει διαφημίσεις, δεν πουλά τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών σε τρίτους, ενώ η εγγραφή ενός νέου μέλους γίνεται μόνο με πρόσκληση. 

 
Ο Πολ Μπάντνιτζ έχει σπουδάσει στο Γέιλ και αμέσως μετά την αποφοίτησή του το 1990 άρχισε να δουλεύει αμέσως σε δύο ταινίες, το «93 Million Miles from the Sun» και το «Ultraviolet», τα οποία κατάφεραν να κερδίσουν βραβεία στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου όμως όπως φαίνεται δεν επαναπαύθηκε αφού διαρκώς έβρισκε νέα ενδιαφέροντα, τα οποία προσέθετε στην επαγγελματική του δραστηριότητα. 
 
Για την ώρα πάντως μοιράζει στο κατάστημα ποδηλάτων που έχει και στο Ello…

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com