Παιδιά τραγουδούν σε σχολική γιορτή – Το ξανθό κορίτσι τού δίνει και καταλαβαίνει!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 21:27 Παιδιά τραγουδούν σε σχολική γιορτή – Το ξανθό κορίτσι τού δίνει και καταλαβαίνει!

Η Σοφία δεν είναι όπως τα άλλα παιδιά όταν πρόκειται για το τραγούδι. Αντί να στέκεται και να λέει απλά τα λόγια, η μικρή Σοφία ανοίγει το στόμα της, σηκώνει τα χέρια της και τα δίνει όλα!

Η μαμά και ο μπαμπάς της πιτσιρίκας, κατέγραψαν με την κάμερά τους το ταλέντο της κόρης τους στη σχολική γιορτή.  Η μητέρα της Σοφίας, Michelle Neshin, ανάρτησε το βίντεο στο Youtube και έγραψε: «Τα παιδιά έπρεπε να εκτελέσουν το τραγούδι «How far I’ll go» της Moana, αλλά η Σοφία έδωσε κάτι παραπάνω στην performance!».

Ακριβώς εκεί, στη σκηνή μπροστά από τους συμμαθητές της και τους γονείς τους, η Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις. Καθώς τα άλλα παιδιά στέκονταν ακίνητα και στωικά, η Σοφία έδειξε στο κοινό ότι ξεκάθαρα «το έχει!». Οι κινήσεις της είναι άκρως ξεκαρδιστικές και δείχνουν ότι η μικρή, νιώθει τα λόγια και το νόημα του τραγουδιού με την ψυχή της.

Η Σοφία είναι γεννημένη για να τραγουδάει στη σκηνή! Σε μόλις τρεις μήνες, το βίντεο της έχει συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές.

Δείτε το ξεκαρδιστικό viral βίντεο:

Πηγή βίντεο: mneshin

Προσαρμοσμένη αναζήτηση