Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπέρδεψε την τουαλέτα με την πόρτα εξόδου του αεροπλάνου – Έντρομοι οι υπόλοιποι συνεπιβάτες!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 19:18 Μπέρδεψε την τουαλέτα με την πόρτα εξόδου του αεροπλάνου – Έντρομοι οι υπόλοιποι συνεπιβάτες!

Ήθελε να πάει τουαλέτα, αλλά μπέρδεψε την πόρτα με αυτή της εξόδου και παραλίγο να προκαλέσει τραγωδία, κατά τη διάρκεια μιας αεροπορικής πτήσης στην Ινδία!

Ο λόγος για έναν 20χρονο επιβάτη της πτήσης από το Νέο Δελχί στην Πάτνα, που ήθελε να κάνει την…ανάγκη του. Όλα καλά μέχρι εδώ και τι πιο φυσικό, όμως ο εν λόγω επιβάτης ταξίδευε για πρώτη φορά με αεροπλάνο και δεν ήξερε που ήταν η τουαλέτα.

Αντί να ρωτήσει λοιπόν, κατευθύνθηκε στο πίσω μέρος του αεροπλάνου και πήγε να ανοίξει την πρώτη πόρτα που είδε μπροστά του. Μόνο που αυτή δεν ήταν η πόρτα της τουαλέτας, αλλά η πόρτα εξόδου με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός, με τους άλλους συνεπιβάτες να τον σταματούν την τελευταία στιγμή από το να ανοίξει την πόρτα!

Ο νεαρός επιβάτης ευτυχώς κατάλαβε νωρίς το… λάθος του και δικαιολογήθηκε πως ταξίδευε για πρώτη φορά με αεροπλάνο και καθώς πως βιαζόταν να πάει τουαλέτα…

Πηγή: independent.co.uk