Διάσημη παρουσιάστρια αποκαλύπτει: Με βίασαν στα 16, δεν το είπα σε κανέναν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 12:18 Διάσημη παρουσιάστρια αποκαλύπτει: Με βίασαν στα 16, δεν το είπα σε κανέναν

«Τον ρώτησα: Τι κάνεις; Μου απάντησε: Θα πονέσει μόνο για λίγο».

Η ινδικής καταγωγής, πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια Πάντμα Λάκσμι μίλησε για πρώτη φορά για τον βιασμό της πριν από 30 χρόνια. Σε συνέντευξή της στους New York Times, η 49χρονη εξομολογήθηκε ότι βιάστηκε από έναν άνδρα όταν ήταν 16 ετών. Τότε, θεώρησε ότι η επίθεση ήταν δικό της λάθος και δεν το είπε ποτέ σε κανέναν. 

Η εξομολόγησή της έγινε με αφορμή την στήριξη του Ντόναλντ Τραμπ προς τον Μπρετ Κάβανο ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις που διέπραξε πολλά χρόνια πριν. Ο πλανητάρχης είπε ότι οι γυναίκες αυτές θα έπρεπε να τον είχαν καταγγείλει τότε: 

«Καταλαβαίνω γιατί και οι δύο γυναίκες κράτησαν αυτές τις πληροφορίες για τον εαυτό τους τόσα χρόνια χωρίς να πάνε στην αστυνομία. Για χρόνια, έκανα το ίδιο πράγμα» τόνισε.

GettyImages
GettyImages

Η ίδια περιγράφει τον βιασμό της ενώ ήταν σε εφηβική ηλικία, ο οποίος έγινε όταν η ίδια κοιμήθηκε στο σπίτι ενός άντρα, τον οποίο δεν κατονομάζει, και όταν ξύπνησε τον βρήκε από πάνω της.

«Ρώτησα,"Τι κάνεις;" Είπε, «Θα πονέσει μόνο για λίγο"», λέει καθώς εξηγεί πως άρχισε να φωνάζει. «Δεν το είπα στη μητέρα μου ή στους φίλους μου και σίγουρα ούτε στην αστυνομία. Υπέθεσα ότι οι ενήλικες θα με ρωτούσαν τι δουλειά είχα στο διαμέρισμά του.... Σήμερα δεν έχω τίποτα να κερδίσω μιλώντας για αυτό. Όμως πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει χρονικό όριο για να μιλήσουμε για τον βιασμό και τις σεξουαλικές επιθέσεις». 

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση