Άραβες και για τη Γιουνάιτεντ! Σενάριο για deal 4,5 δισ. ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 17:06 Άραβες και για τη Γιουνάιτεντ! Σενάριο για deal 4,5 δισ. ευρώ

Ο πρίγκιπας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι ενός ποσού της τάξης των 4,5 δισ. ευρώ, για να περάσει και η έτερη ομάδα της πόλης σε "αραβικά" χέρια.

Η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού αγγλικά ρεπορτάζ, θέλουν τον πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, να εξετάζει την ανάληψη της ηγεσίας της,

Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύματα των βρετανικών εφημερίδων «The Sun» και «Daily Star» βεβαιώνουν ότι το ενδιαφέρον είναι γνήσιο και ότι ένας πρώτος γύρος συνομιλιών μπορεί να αρχίσει ήδη από την επόμενη εβδομάδα, όταν ο νυν ιδιοκτήτης της ομάδας, Αβραάμ Γκλέιζερ, θα επισκεφθεί τη Σαουδική Αραβία για μια επενδυτική διάσκεψη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δε, για την απόκτηση μιας εκ των πιο εμπορικών ομάδων της «Γηραιάς Αλβιώνας» θα χρειαστεί ένα ποσό της τάξης των 4,5 δισ. ευρώ, το οποίο βέβαια δύσκολα θα αποτελέσει εμπόδιο για τους Σαουδάραβες, η περιουσία των οποίων εκτιμάται σε πάνω από 960 δισ. ευρώ.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση