Σκηνοθέτησε το θάνατό του και οδήγησε σύζυγο και παιδιά στην αυτοκτονία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 10:40 Σκηνοθέτησε το θάνατό του και οδήγησε σύζυγο και παιδιά στην αυτοκτονία

Δεν το χωράει ο νους τους ανθρώπου αυτό που συνέβη σε οικογένεια στην Κίνα. Ο σύζυγος σκηνοθέτησε το θάνατό του χωρίς όμως να ενημερώσει τη σύζυγο η οποία αυτοκτόνησε μαζί με τα παιδιά της!

Ασύλληπτη τραγωδία έλαβε χώρα στην Κίνα και έφεραν στο φως οι αρχές της χώρας.

Νεαρή γυναίκα έδωσε τέλος στη ζωή της, όπως και στη ζωή των δύο παιδιών της μαθαίνοντας ότι ο 34χρονος σύζυγός της ήταν νεκρός μόνο που ο σύζυγος είχε...σκηνοθετήσει το θάνατό του χωρίς ποτέ να το πει στη γυναίκα του.

Mπορεί να ακούγεται τρομερά τραγικό αλλά συνέβη στην Χινχούα αφήνοντας τους ανθρώπους της αστυνομίας εμβρόντητους!

Ο 34χρονος σκηνοθέτησε το θάνατό του για να εισπράξει η οικογένεια τα χρήματα ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου που είχε υπογράψει (και πάλι χωρίς να έχει γνώσει η γύναικά του). Οταν η 31χρονη έμαθε ότι ο σύζυγός της ήταν "νεκρός", στις 11 Οκτωβρίου, δεν άντεξε και πήδηξε σε τοπική λίμνη μαζί με τα παιδιά της, τον τετράχρονο γιο της και την τρίχρονη κόρη της.

Αφησε μάλιστα και σημείωμα on line στο οποίο λέει ότι προχώρησε σ' αυτήν την κίνηση απελπισίας καθώς δεν μπορούσε να φανταστεί την οικογένεια χωρίς το σύζυγό της.

Ακολούθως, ο 34χρονος παραδόθηκε στις αρχές και είπε ότι χρειαζόταν άμεσα τα χρήματα για να πληρώσει τις θεραπείες της κόρης του η οποία υπέφερε από επιληψία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση