Γυναίκα γρονθοκόπησε τον εαυτό της για να παγιδεύσει τον σύζυγό της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 19:18 Γυναίκα γρονθοκόπησε τον εαυτό της για να παγιδεύσει τον σύζυγό της
«Δε περίμενα πως θα το έφτανε μέχρι αυτό το σημείο και θα πήγαινε στην αστυνομία έπειτα από όλα αυτά που έκανα για εκείνη»

Ένας άντρας από την Αυστραλία, αξιώνει από την κυβέρνηση της χώρα του την απέλαση της ίδιας του της συζύγου. Ο λόγος; Η γυναίκα προσπάθησε να παγιδεύσει τον άντρα της για ενδοοικογενειακή βία, χτυπώντας με τα ίδια της τα χέρια μέρη του σώματός της, αλλά για κακή της τύχη το μυστικό της προδόθηκε.

Ο Faisal, από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας είχε ανταλλάξει όρκους πίστης με την αγαπημένη του Asmae  από το Μαρόκο, πριν από περίπου 8 μήνες αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι ο γάμος ήταν απλά μια βιτρίνα για την πράσινη κάρτα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ιστότοπο γνωριμιών και σύντομα μετά την τελετή ο άντρας άρχισε να υποψιάζεται πως η Μαροκινή δεν ήταν ερωτευμένη μαζί του. Συμβουλεύτηκε μάλιστα και δικηγόρο, αλλά όταν η Asmae ανακάλυψε τα ηλεκτρονικά μηνύματα που είχαν ανταλλάξει αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Ο Faisal, όπως ανέφερε σε εκπομπή του καναλιού  9 News «A Current Affair» που ανέδειξε το θέμα, βρήκε μια ημέρα το σπίτι του αναστατωμένο και τη γυναίκα του σε έξαλλη κατάσταση ενώ ώρες αργότερα ο ίδιος βρέθηκε με χειροπέδες.

Η αλήθεια ήρθε στο φως από μια κάμερα κλειστού κυκλώματος που κατέγραψε την γυναίκα να γρονθοκοπηθεί τον εαυτό της μέσα στο ασανσέρ του κτιρίου που στεγάζει το διαμέρισμά τους.

«Δε περίμενα πως θα το έφτανε μέχρι αυτό το σημείο και θα πήγαινε στην αστυνομία έπειτα από όλα αυτά που έκανα για εκείνη. Τα ξέχασε όλα και απλά ήθελε να καταστρέψει τη ζωή μου», είπε ο σοκαρισμένος και εξαπατημένος σύζυγος ο οποίος ζητά από τη χώρα του την απέλαση της άλλοτε αγαπημένης του.

Ο εξαπατημένος σύζυγος

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση