Πατέρας Ελένης: Να μιλήσουν όσοι ξέρουν και άλλα περιστατικά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 10:19 Πατέρας Ελένης: Να μιλήσουν όσοι ξέρουν και άλλα περιστατικά

Την ανάγκη να σπάσει ο κύκλος της σιωπής στη Ρόδο, και να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν για άλλα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης, επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. 

«Πιθανόν να βίαζαν και να εκβίαζαν» ανέφερε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας δημοσιεύματα και διαρροές για ανάλογα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης. 

Αυτό κάνει, τόνισε ο Ιωάννης Τοπαλούδης, τον πόνο μας μεγαλύτερο όπως και κάθε γονιού που θα βρισκόταν στη θέση μας. 

«Πρέπει να ανοίξουν κι άλλα στόματα, άλλων κοριτσιών που φημολογείται ότι υπέστησαν τους ιδίους βασανισμούς και απόπειρες, πρέπει να μπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη φυλακή ώστε η κοινωνία της Ρόδου, που μας συμπαραστέκονται, να πουν ότι ‘’εμείς οι Ροδίτες είμαστε προστάτες των παιδιών που τα στέλνουν στον τόπο μας να σπουδάσουν’’».

Ανέφερε μάλιστα ότι ο δήμαρχος Ρόδου στο στεφάνι για την κηδεία της Ελένης είχε γράψει «συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να σε προστατέψουμε. Ένας γονιός». 

«Τα παιδάκια μας τα μεγαλώνουμε με αξίες κι αν μπουν στο μάτι τέτοιων αετονύχηδων και μετά ντρέπονται να μιλήσουν. Να μιλήσουν στους γονείς τους», σημείωσε.

«Άρχισαν να τη χτυπάνε με μανία… ο ένας την κρατούσε και άλλος την χτυπούσε. Δεν μπορούσε ένας μόνος του να τα βάλει με την κόρη μου δυο μέτρα», δήλωσε ο κ. Τοπαλούδης. 

Όπως επισήμανε, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα και για τρίτο άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας της κοπέλας, έδειξε από την πρώτη στιγμή εμπιστοσύνη στις τοπικές αρχές τη Ρόδου και δικαιώθηκε.

«Κάνουν το καθήκον τους, τούς αξίζουν συγχαρητήρια, τούς έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι και στη συνέχεια θα κάνουν το καλύτερο».

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση