Στις φυλακές Γρεβενών οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 19:45 Στις φυλακές Γρεβενών οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας
Μεταφέρθηκαν στο Φελλί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και κρατούνται σε απομόνωση

Στις φυλακές Γρεβενών κρατούνται από σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα kozanimedia.gr.

Αρχικά στο Φελλί μεταφέρθηκε από τον Αυλώνα λόγω του περιστατικού ξυλοδαρμού του από συγκρατούμενους του ο 19χρονος Αλβανός και λίγο αργότερα έφθασε στις φυλακές και ο 21χρονος Έλληνας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia, ο πρώτος μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας στο νοσοκομείο των Γρεβενών, προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων, ώστε προληπτικά να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του, ακριβώς την ημέρα εισαγωγής του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών.

Ο 19χρονος θα βρίσκεται για αρκετές εβδομάδες τουλάχιστον, σε διαφορετικούς χώρους με τον 21χρονο Έλληνα, για ευνόητους λόγους, ενώ και οι δυο θα παραμείνουν αρχικά και σε απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους των φυλακών στο Φελλί.

Η διεύθυνση των φυλακών έχει λάβει αυστηρότατα μέτρα για την ασφάλειά τους το πρώτο χρονικό διάστημα της κράτησης και των δύο στο Φελλί, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στον Αυλώνα και την έκταση που έχει λάβει το όλο θέμα.

πηγή: news.gr

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση