Ελένη Τοπαλούδη: Ζητούν άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να βρουν το τρίτο πρόσωπο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 17:03 Ελένη Τοπαλούδη: Ζητούν άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να βρουν το τρίτο πρόσωπο

Να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο για τους δυο κατηγορούμενους και την Ελένη Τοπαλούδη ζητά ο Αλέξης Κούγιας. Αίτημα στην ανακρίτρια για να γίνει γνωστό με ποιους μίλησαν πριν και μετά το έγκλημα ο 19χρονος και ο 21χρονος. Μέσω της άρσης θα διαπιστωθεί και που βρίσκονταν αυτοί που επικοινώνησαν με τους δράστες.

Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας που συγκλόνισε τη Ρόδο ευελπιστεί ο Αλέξης Κούγιας πως θα φέρει το αίτημα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος ζήτησε από την ανακρίτρια Ρόδου να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο τόσο για την άτυχη Ελένη Τοπαλούδη όσο και για τους δυο νεαρούς που κατηγορούνται για το βιασμό και τη δολοφονία της.

Ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών του 19χρονου, του 21χρονου, του θύματος, αλλά και μελών του συγγενικού περιβάλλοντος των δραστών.

Από το αποτέλεσμα της έρευνας ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος περιμένει να αποκαλυφθεί ποιοι και πότε επικοινώνησαν με τους δράστες, πριν και μετά το έγκλημα αλλά και, κυρίως, πού βρίσκονταν τα συγκεκριμένα πρόσωπα, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να βγουν συμπεράσματα σχετικά με το ποιοι άλλοι έχουν, πιθανώς, συμμετοχή στη δολοφονία της φοιτήτριας και αν υπάρχουν άτομα που προσπάθησαν να το συγκαλύψουν.

Μιλώντας στο newsit.gr, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι από το 2004, μέσω της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, έχουν αποκαλυφθεί συμμετοχές δραστών σε απαγωγές, όπως αυτή του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά, αλλά και σε εγκληματικές και τρομοκρατικές οργανώσεις.

Ακούστε τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας

Το αίτημα για την άρση του απορρήτου αφορά, αναφέρεται και σε ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, τα κινητά των δυο κατηγορούμενων και του θύματος (εισερχόμενες κι εξερχόμενες κλήσεις), τις ώρες που έγιναν οι κλήσεις, το ποιες κεραίες ενεργοποίησαν τόσο τα κινητά των κατηγορούμενων και της 21χρονης φοιτήτριας όσο και τα κινητά εκείνων με τους οποίους επικοινώνησαν.

Ελένη Τοπαλούδη

Ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη ζητά να μάθει, μέσω της άρσης του απορρήτου, την ώρα που σύμφωνα με τις κάμερες το θύμα συνάντησε τον έναν εκ των δραστών μέχρι και τον χρόνο της σύλληψης των δυο κατηγορούμενων. Επίσης, ζητά άρση απορρήτου για το σταθερό τηλέφωνο στο εξοχικό του 21χρονου, όπου οι δυο κατηγορούμενοι βίασαν και χτύπησαν με σίδερο την Ελένη Τοπαλούδη.

«Σκοπός του αιτήματός μας είναι να εντοπιστούν οι αριθμοί και μέσω αυτών τα πρόσωπα, με τα οποία επικοινώνησαν οι δύο δράστες του εγκλήματος, αλλά κυρίως πού ευρίσκοντο τα συγκεκριμένα πρόσωπα σε σχέση με τους δράστες από την πρώτη στιγμή που ο ένας εκ των δραστών παρέλαβε την αείμνηστη Τοπαλούδη μέχρι τη στιγμή που και οι δύο δράστες την πέταξαν στη θάλασσα, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή. Επίσης, σκοπός του ως άνω αιτήματός μας είναι να εντοπιστούν τα πρόσωπα, με τα οποία επικοινώνησαν οι δράστες μετά την ολοκλήρωση του εγκλήματος τους και πού ευρίσκονταν τα συγκεκριμένα πρόσωπα», καταλήγει η ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση