Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 21χρονης φοιτήτριας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 14:05 Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 21χρονης φοιτήτριας
Εγκατέλειψε τη Ρόδο η οικογένεια του 19χρονου - Ο πατέρας της φοιτήτριας πήρε χθες την βαθμολογία της

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 21χρονης φοιτήτριας που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ρόδο βγήκαν χθες το απόγευμα. Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR δεν ανιχνεύτηκαν επικίνδυνες ουσίες στον οργανισμό της 21χρονης.

Τα αποτελέσματα θα ταχυδρομηθούν στην ανακρίτρια της Ρόδου προκειμένου να ενσωματωθούν στη δικογραφία της υπόθεσης και να συνεκτιμηθούν με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Η οικογένεια του 19χρονου έφυγε από τη Ροδο

Την ίδια ώρα πληροφορίες θέλουν την οικογένεια του 19χρονου Αλβανού να έχει εγκαταλείψει την Ρόδο. Η μητέρα του μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις νοσηλεύεται με ισχυρό σοκ όπως ανέφερε το STAR ενώ σοκαρισμένοι είναι και οι γείτονες του.

Ο πατέρας της 21χρονης χθες πήρε και την βαθμολογία της κόρης του από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Η άτυχη φοιτήτρια είχε περάσει σε 36 μαθήματα και ήταν στην τελική ευθεία για το πτυχίο της.

Οι συμφοιτητές της Ελένης έχουν αφήσει μια φωτογραφία της και λίγα λουλούδια στη σχολή τους ενώ στόλισαν το δέντρο με ευχές. «Η Ελένη δεν πέθανε, είναι πάντα ζωντανή στη μνήμη μας» έγραψαν.

Άρση απορρήτου ζήτησε ο Κούγιας

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, υπέβαλε αίτημα για την διενέργεια ως ανακριτικής πράξης της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου αφενός των αριθμών κινητής τηλεφωνίας των δύο κατηγορουμένων και του θύματος. Ο ποινικολόγος μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, επεσήμανε πως ζήτησε να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο και για τους συγγενείς των δύο δραστών.

«Σκοπός είναι να αποκαλυφθεί τυχόν συμμετοχή και άλλων προσώπων» σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας. Όπως είπε ο ποινικολόγος, μόνο ο 19χρονος απολογήθηκε στους λιμενικούς, ενώ ο Ροδίτης έδειξε μια μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση των διωκτικών αρχών και παρά τις πιέσεις των λιμενικών, αρνήθηκε να απολογηθεί.

«Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε την κ.Ανακρίτρια να βρει την αλήθεια και τελικώς το δικαστήριο να αποδώσει στον κάθε κατηγορούμενο αυτό που του αξίζει» κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Μίλησε μέσα από τις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται ο 19χρονος

Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα ο 21χρονος και ο 19χρονος που κατηγορούνται για την υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο.

Ο 19χρονος μίλησε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Σε μια λακωνική τηλεφωνική δήλωση του ανέφερε: «Τώρα δεν θέλω να αναφέρω. Δεν είμαι εγώ ο ένοχος. Αυτό θέλω να πω».

O κατηγορούμενος υποστηρίζει πως δεν χτύπησε εκείνος την άτυχη φοιτήτρια αλλά ο 21χρονος.

πηγή: news.gr