Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελένη Τοπαλούδη: Συνέχιζε να ψάχνει κοπέλες και μετά τη δολοφονία ο κατηγορούμενος!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 09:31 Ελένη Τοπαλούδη: Συνέχιζε να ψάχνει κοπέλες και μετά τη δολοφονία ο κατηγορούμενος!

Τέσσερις μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης φέρεται να γνώρισε κοπέλα μέσω παρέας. Μάρτυρας κατέθεσε στην Αστυνομία ότι έφυγε μαζί της αλλά και με έναν φίλο του. Η οικογένεια του 19χρονου εγκατέλειψε τη Ρόδο σύμφωνα με πληροφορίες. Τι δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη.

Η νεαρή φοιτήτρια δολοφονήθηκε στις 27 Νοεμβρίου. Τέσσερις ημέρες μετά, δηλαδή το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου το βράδυ, ο 19χρονος -ένας εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης – φέρεται να πήγε σε πλατεία της Ρόδου.

Εκεί, γνώρισε ένα 18χρονο κορίτσι και το έπεισε να πάνε μαζί μια βόλτα. Μαζί, πήγε και ένας φίλος του 19χρονου. Αυτά είπε μεταξύ άλλων, αυτόπτης μάρτυρας που ήταν εκείνο το βράδυ στην παρέα και που έχει καταθέσει στις αρχές.

“Εγώ μέχρι εκεί που μπορούσα να πάω, πήγα να μιλήσω, στην Ασφάλεια και μου έφυγε ένα βάρος” είπε μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1.

Εγκατέλειψε τη Ρόδο η οικογένεια του 19χρονου

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του Αλβανού κατηγορούμενου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Ρόδο. Η μητέρα του μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις νοσηλεύεται με ισχυρό σοκ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης, πήρε στα χέρια του τη βαθμολογία της κόρης του από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Είχε περάσει σε 36 μαθήματα και ήταν στην τελική ευθεία για το πτυχίο της…

Άρση απορρήτου ζήτησε ο Κούγιας

Αίτημα για την διενέργεια ως ανακριτικής πράξης της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου αφενός των αριθμών κινητής τηλεφωνίας των δύο κατηγορουμένων και του θύματος, κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας. Ο ποινικολόγος επεσήμανε πως ζήτησε να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο και για τους συγγενείς των δύο δραστών.

«Σκοπός είναι να αποκαλυφθεί τυχόν συμμετοχή και άλλων προσώπων» σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας. Όπως είπε ο ποινικολόγος, μόνο ο 19χρονος απολογήθηκε στους λιμενικούς, ενώ ο Ροδίτης έδειξε μια μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση των διωκτικών αρχών και παρά τις πιέσεις των λιμενικών, αρνήθηκε να απολογηθεί.

«Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε την κ.Ανακρίτρια να βρει την αλήθεια και τελικώς το δικαστήριο να αποδώσει στον κάθε κατηγορούμενο αυτό που του αξίζει» κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Τι δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, βγήκαν οι τοξικολογικές της 21 ετών φοιτήτριας, στον οργανισμό της οποίας δεν ανιχνεύτηκαν επικίνδυνες ουσίες. Τα αποτελέσματα θα ταχυδρομηθούν στην ανακρίτρια της Ρόδου για να ενσωματωθούν στη δικογραφία της υπόθεσης και να συνεκτιμηθούν με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Πηγή: ΑΝΤ1