Δολοφονία φοιτήτριας: Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε από το κινητό της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 17:07 Δολοφονία φοιτήτριας: Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε από το κινητό της

Σημαντικό εύρημα έρχεται στη δημοσιότητα μετά την την άρση του απορρήτου στο τηλέφωνο της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή "Μαζί σου" στον ΣΚΑΪ, υπήρχε συνομιλία από τις 22:11 και για μιάμιση περίπου ώρα, δηλαδή έως τις 23:36. Οι Αρχές επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους σε μήνυμα που ελήφθη από τη φίλη της φοιτήτριας στη 01:07.

«Με την Ελένη μιλήσαμε τελευταία φορά στο τηλέφωνο την Τρίτη 27 Νοεμβρίου στις 22:11 για περίπου 1,5 ώρα. Μου είπε ότι είχε συναντηθεί με ένα φίλο μας και ότι ήταν κουρασμένη και θα πήγαινε να κοιμηθεί. Γενικά το κλίμα της συνομιλίας ήταν σε ήρεμους τόνους και χωρίς να μου δώσει την παραμικρή εντύπωση ότι κινδύνευε από κάτι» ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της η φίλη της Ελένη. Όσο για το τελευταίο μήνυμα που εντοπίζεται στο κινητό και προκαλεί ερωτήματα είναι το τελευταίο μήνυμα στο οποίο η φοιτήτρια έγραφε στη φίλη της: «Πάρε με σε μία ώρα τηλέφωνο».

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com