«Ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας της κόρης μου αστυνομικοί της Ρόδου»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 11:53 «Ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας της κόρης μου αστυνομικοί της Ρόδου»
Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας κατηγορεί τους αστυνομικούς της Ρόδου για συγκάλυψη στον βιασμό της

Για συγκάλυψη στο βιασμό της κόρης του από αστυνομικούς έκανε λόγο ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ρόδο. Συγκεκριμένα τους χαρακτήρισε ηθικούς αυτουργούς που πριν από ένα χρόνο δεν είχαν καταγράψει την καταγγελία της για βιασμό.

Τους κατηγορεί ότι συγκάλυψαν το περιστατικό και δεν έκαναν όσα προβλέπονται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πατέρας της φοιτήτριας που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ρόδο χαρακτήρισε τις αστυνομικές αρχές του νησιού «ηθικούς αυτουργούς» του εγκλήματος, αφού, κατά τον ίδιο, δεν είχαν καταγράψει την καταγγελία της κόρης του για βιασμό, πριν από περίπου έναν χρόνο.

Η κόρη του είχε καταγγείλει το γεγονός μαζί με τρεις φίλες της και ο αστυνομικός με στον οποίο είχε απευθυνθεί δεν κατέγραψε ούτε τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου, όπως καταγγέλλει ο πατέρας της. «Είναι δυνατόν να μην παίρνει κάποια δικά μας τηλέφωνα να μας ενημερώσουνε (...) Οι ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί, αυτό να γράψετε», λέει χαρακτηριστικά.

«Πήγε το κορίτσι και το διώξανε γιατί λέει πέρασε μία εβδομάδα. Και επειδή πέρασε; Δεν έπρεπε να πάρουν τα στοιχεία, να δουν το κορίτσι και τι έγινε;» αναρωτιέται ο πατέρας.

Μάλιστα η οικογένεια της νεκρής φοιτήτριας έχει ζητήσει αναπαράσταση του εγκλήματος. «Εκεί θα αναδειχθούν τα ψέματα των δύο κατηγορουμένων», δήλωσε ο συνήγορος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας.

Τι έδειξε η άρση τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό της 21χρονης φοιτήτριας

Η άτυχη Ελένη μέχρι την ημέρα που βρέθηκε νεκρή στις 27 Νοεμβρίου, μιλούσε κυρίως με την κολλητή της φίλη, όπως εξάλλου δείχνουν οι εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό της από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Σύμφωνα με το Star, μια ημέρα μετά τη δολοφονία, στις 28 δηλαδή Νοεμβρίου, από τις κλήσεις φαίνεται ότι την ψάχνουν οι γονείς της και οι φίλοι της. Στις 30 του μήνα υπάρχουν πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο από την κολλητή της, ενώ την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη της, η οποία συμπτωματικά μένει στην ίδια οδό με τον Έλληνα κατηγορούμενο. Σημειώνεται πως το κινητό της Ελένης μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί.

Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 21χρονης βγήκαν και όπως έδειξαν δεν ανιχνεύτηκαν επικίνδυνες ουσίες στον οργανισμό της.

Τα αποτελέσματα θα ταχυδρομηθούν στην ανακρίτρια της Ρόδου προκειμένου να ενσωματωθούν στη δικογραφία της υπόθεσης και να συνεκτιμηθούν με τα υπόλοιπα στοιχεία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ τα αποτελέσματα έδειξαν ποσοστό 0,15 γραμμάρια ανά λίτρο που είναι ιδιαίτερα χαμηλό.

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση