Η τράπεζα της απέρριψε το δάνειο και άρχισε να γδύνεται μπροστά στον υπάλληλο! – video

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 20:08 Η τράπεζα της απέρριψε το δάνειο και άρχισε να γδύνεται μπροστά στον υπάλληλο! – video

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε μια τράπεζα στη Ρωσία, όταν μια γυναίκα επισκέφθηκε το κατάστημα για να πάρει ένα δάνειο.

Η 25χρονη ρωσίδα ήθελε να καταθέσει χαρτιά για να πάρει έγκριση για ένα δάνειο ώστε να αγοράσει ένα αυτοκίνητο. Η Γιούλια Κούζμινα ήθελε όσο τίποτε άλλο τα χρήματα για να μπορέσει να προχωρήσει στην αγορά του αυτοκινήτου, όμως η απάντηση που έλαβε από τον υπάλληλο της τράπεζας δεν ήταν αυτή που ήθελε να ακούσει.

Ο νεαρός υπάλληλος δεν μπορούσε να εγκρίνει το δάνειο της κοπέλας καθώς η τράπεζα έκρινε πως δεν είναι φερέγγυα ώστε να πάρει τα χρήματα του δανείου και τελείως αξιόπιστη για την αποπληρωμή του.

Η 25χρονη πάντως δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να κάνει τα πάντα ώστε να καταφέρει να πείσει τον υπάλληλο να της δώσει το δάνειο. Και όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα!

Έτσι άρχισε σιγά σιγά να γδύνεται για να ξελογιάσει τον υπάλληλο ώσπου κάποια στιγμή έβγαλε και το σουτιέν της! Ο υπάλληλος κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του όμως η νεαρή γυναίκα δεν πτοήθηκε και σηκώθηκε από τη θέση της και άρχισε να του δείχνει το στήθος της!

Εκείνος όμως παρέμεινε τέρας ψυχραιμίας, σηκώθηκε πάνω και την έντυσε!

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση