Εκδίκηση για το χαμηλό πουρμπουάρ - Του έστειλε... "πειραγμένο" φαγητό - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 19:09 Εκδίκηση για το χαμηλό πουρμπουάρ - Του έστειλε... "πειραγμένο" φαγητό - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε έξι μήνες με αναστολή και εννιά μέρες στη φυλακή καταδικάστηκε ένας άνδρας ο οποίος κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή που βυθίζει τα γεννητικά του όργανα μέσα σε μεξικάνικη σάλτσα που συνοδεύει το γεύμα ενός πελάτη. Ο άνδρας συνόδευε μια φίλη που έκανε ντελίβερι με αυτοκίνητο, όταν σκέφτηκε ότι ήταν ωραία πλάκα να ήταν πολύ αστείο.

Η παραγγελία έγινε διαδικτυακά και η γυναίκα που εργαζόταν για την εταιρεία τη μετέφερε με το αυτοκίνητό της. Μαζί της ήταν ένας φίλος της που πήρε τη σάλτσα και έκανε ότι βυθίζει τα γεννητικά του όργανα σ' αυτήν ως "εκδίκηση" για το πουρμπουάρ των μόλις 89 λεπτών που άφησε ο πελάτης αν και η απόσταση που έπρεπε να διανύσουν ήταν περίπου μισή ώρα. Το βίντεο έγινε viral και εκείνος κλήθηκε να λογοδοτήσει μπροστά σε δικαστή στο Τενεσί. Ο κατηγορούμενος επιβάρυνε τη θέση του καθώς τη στιγμή που βρέθηκε ενώπιον του δικαστή άρχισε να χαζογελά εξοργίζοντας τον δικαστικό λειτουργό.

Όταν προβλήθηκε το βίντεο ο άνδρας συνελήφθη και αρχικά απαγγέλθηκαν κατηγορίες για νοθεία τροφίμων αλλά στη συνέχεια υποβαθμίστηκε σε πλημμέλημα. Καταδικάστηκε σε έξι μήνες με αναστολή, 30 ημέρες φυλάκισης μείον τις 21 που είχε ήδη εκτίσει από τη στιγμή που συνελήφθη κι επιπλέον 90 ημέρες σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Επίσης, εξεδόθη εντολή να μην επικοινωνήσει με οποιονδήποτε τρόπο με τον πελάτη τα τρόφιμα του οποίου στοχοποίησε.

πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση