Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πατέρας πέταξε την κορούλα του από τις σκάλες επειδή τσακωνόταν με τον αδερφό της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 09:05 Πατέρας πέταξε την κορούλα του από τις σκάλες επειδή τσακωνόταν με τον αδερφό της

Σάλος έχει προκληθεί σε μία μικρή πόλη της βορειοδυτικής Ουκρανίας, μετά την δημοσιοποίηση ενός βίντεο από κάμερα ασφαλείας τοπικού σούπερ μάρκετ, το οποίο και απεικονίζει έναν 46χρονο άντρα να πετάει με δύναμη την 4χρονη κόρη του από τις σκάλες.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ώρα αιχμής έξω από πολυσύχναστο σούπερ μάρκετ της πόλης, με δεκάδες εργαζόμενους και πολίτες να γίνονται μάρτυρες του περιστατικού.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την διεύθυνση του σούπερ μάρκετ και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, εμφανίζεται ο 46χρονος άντρας να βγαίνει από την έξοδο του χώρου, κρατώντας το χέρι της 4χρονης κόρης του, ενώ στη συνέχεια με μία απότομη κίνηση την πετάει στην παρακείμενη σκάλα, με το άτυχο κοριτσάκι να παραπατάει και να πέφτει με δύναμη στο έδαφος, αρκετά σκαλιά πιο κάτω.

Στη συνέχεια, ο 46χρονος φαίνεται κάτι να λέει στην κόρη του, η οποία δεν σταματάει να κλαίει με λυγμούς, ενώ στη συνέχεια συνεχίζει τα ψώνια του σα να μην συμβαίνει τίποτα.

 

 

Η καταγραφή, όμως, του περιστατικού στις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης προκάλεσε την άμεση παρέμβαση των διωκτικών αρχών της περιοχής, οι οποίες αφού εξακρίβωσαν τα στοιχεία του άντρα, στη συνέχεια προχώρησαν στη σύλληψή του, με την κατηγορία της κακοποίησης και της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ο ανεκδιήγητος πατέρας αρχικά προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, υποστηρίζοντας στην κατάθεσή του, πως δεν έσπρωξε την κόρη του αλλά ότι εκείνη άφησε το χέρι του και σκόνταψε, όμως στη συνέχεια αναγκάστηκε να παραδεχθεί την πράξη του, με την δικαιολογία ότι είχε νεύρα επειδή η 4χρονη τσακωνόταν με τον 7χρονο αδερφό της για το ποιος θα σέρνει το καρότσι του σούπερ μάρκετ.

Πλέον, ο 46χρονος άντρας βρίσκεται υπό δικαστική επιτήρηση μέχρι την τέλεση της δίκης, ενώ κοινωνικοί λειτουργοί θα επιβλέπουν την κατάσταση της οικογένειας και την συμπεριφορά του πατέρα προς τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του.

gazzetta.gr