H εκδίκηση του Γερμανού τουρίστα: Στην μόδα το σανδάλι με κάλτσα [pics]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 22:43 H εκδίκηση του Γερμανού τουρίστα: Στην μόδα το σανδάλι με κάλτσα [pics]

Η Louis Vuitton και η Anna Sui λάνσαραν τον συγκεκριμένο συνδυασμό στην πασαρέλα και το επιβλητικό blog μόδας Man Repeller δημοσίευσε πρόσφατα έναν οδηγό για να... σκίσετε με το συγκεκριμένο στυλ.

Είναι δεδομένο πως στο πέρασμα του χρόνου ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει συχνά προκαλέσει ... αίσθηση με τις στυλιστικές του επιλογές, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως τελικά αντιμετωπίζεται ως «Fashion icon» και βρίσκει συχνά μιμητές λανσάροντας τις νέες τάσεις της μόδας. Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε τον εαυτό του όσον αφορά τα αμφισβητήσιμα στυλ.

Έτσι εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια μιας διαφήμισης για τη νέα του σειρά φροντίδας της επιδερμίδας φορώντας έντονες κόκκινες κάλτσες με καφέ και σανδάλια, ένα στυλ που έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις όλων, ως αυτό των ώριμων Γερμανών τουριστών.

Ο Μπέκαμ όμως δεν ήταν... πρωτοπόρος. Οι κάλτσες και τα σανδάλια ενδέχεται να έχουν δεχτεί έντονη κριτική όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά, όπως οι μπότες πεζοπορίας, έχουν γίνει μια απροσδόκητη τάση τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Απλά ρωτήστε τον ράπερ Τάιλερ, The Creator - ο οποίος δημοσιεύει φωτογραφίες από τις κάλτσες και τα σανδάλια του στο Instagram - και τον Κέιν Γουέστ, ο οποίος επέλεξε τον συγκεκριμένο συνδυασμό σε ένα γάμο που βρέθηκε πρόσφατα ως καλεσμένος.

Η Louis Vuitton και η Anna Sui λάνσαραν τον συγκεκριμένο συνδυασμό στην πασαρέλα και το επιβλητικό blog μόδας Man Repeller δημοσίευσε πρόσφατα έναν οδηγό για να... σκίσετε με το συγκεκριμένο στυλ. Αλλά πώς έγινε η νέα μόδα το συγκεκριμένο στυλ;

Ο Άνταμ Γουέλτς, διευθυντής της ιστοσελίδας Net-a-Porter για τα ανδρικά ρούχα, Mr. Porter, ανέφερε στον βρετανικό Guardian ότι η τάση είναι απόδειξη ότι «τίποτα δεν παραμένει “κακόγουστο” για πάντα...

Αρχικά, αυτό ήταν ένα στυλ που συνδεόταν με τους τουρίστες. Αλλά πλέον έχει υιοθετηθεί από μάρκες όπως η Prada, οι οποίες έχουν δείξει ότι μπορείτε να το κάνετε απλά και μόνο για αισθητικούς λόγους - ένα αθλητικό σανδάλι και κάλτσα με σχέδια είναι αρκετά μοδάτο και διασκεδαστικό».


Πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση