Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτή είναι η γηραιότερη μητέρα στον κόσμο - Απέκτησε δίδυμα στα 74 της χρόνια - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 21:59 Αυτή είναι η γηραιότερη μητέρα στον κόσμο - Απέκτησε δίδυμα στα 74 της χρόνια - ΦΩΤΟ

Μία γυναίκα 74 ετών από την Ινδία έγινε η γηραιότερη μητέρα παγκοσμίως αφού απέκτησε σ' αυτήν την ηλικία δίδυμα κορίτσια με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η Εραμάτι Μανγκαγιάμμα από το κρατίδιο Άντρα Πράντες έγινε για πρώτη φορά μητέρα σήμερα το πρωί με τον επί 57 χρόνια σύζυγό της, τον 78χρονο Ράτζα Ράο.

Η συνταξιούχος που πέρασε από την εμμηνόπαυση πριν από 30 χρόνια, είπε ότι αποφάσισε να προσπαθήσει να αποκτήσει παιδί όταν έμεινε έγκυος η 55χρονη γειτόνισσά της. Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της παρέμεινε στο νοσοκομείο όπου δεκάδες γιατροί παρακολουθούσαν την υγεία της. Όσο προχωρούσε η εγκυμοσύνη αποκαλύφθηκε ότι ήταν έγκυος σε δίδυμα. Η Μανγκαγιάμα δεν θα μπορέσει να θηλάσει τα μωρά της καθώς το σώμα της δεν παράγει γάλα.

Μέχρι στιγμής η γηραιότερη γυναίκα που έγινε μητέρα ήταν η Μαρία Ντελ Κάρμεν Μπουσάδα ντε Λάρα στα 66 χρόνια της και 358 ημερών. Απέκτησε δίδυμα αγόρια το 2006.

πηγή: enikos.gr