Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φοβερό τροχαίο: Κορμοί δέντρων διαπέρασαν την καμπίνα αυτοκινήτου - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 20:26 Φοβερό τροχαίο: Κορμοί δέντρων διαπέρασαν την καμπίνα αυτοκινήτου - ΦΩΤΟ

Ο οδηγός επέζησε, παρόλο που οι κορμοί έφτασαν μέχρι την πόρτα του χώρου αποσκευών.

Ένα σοκαριστικό ατύχημα συνέβη την Παρασκευή στην περιοχή Cohutta της πολιτείας Georgia των ΗΠΑ όταν ένα Nissan XTerra συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα το φορτίο από κορμούς δέντρων να το διαπεράσει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πυροσβεστικού σώματος Whitfield County Fire, ο οδηγός του SUV όχι μόνο επέζησε αλλά είχε και ελαφρά τραύματα, κάτι που φαντάζει απίθανο κοιτάζοντας τις φωτογραφίες.

Οι κορμοί δέντρων πέρασαν από το παρμπρίζ του Nissan XTerra στην καμπίνα διαλύοντας την οροφή και τα καθίσματα και φτάνοντας μέχρι την πόρτα του χώρου αποσκευών. Ευτυχώς, εκτός του οδηγού δεν υπήρχαν άλλοι επιβάτες στο SUV και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Από τα σχόλια στη δημοσίευση καταλαβαίνουμε πως το ατύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του Nissan έριξε τον καφέ του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το πίσω μέρος της προπορευόμενης νταλίκας.

Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι ίσως σώθηκε από τους κορμούς επειδή είχε σκύψει για να πιάσει το ποτήρι του καφέ. Ορισμένοι χρήστες του facebook αναφέρουν πως ο οδηγός υπεβλήθη σε εγχειρήσεις όμως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Όπως και να έχει, αυτό το ατύχημα μας υπενθυμίζει για μια ακόμη φορά πως πρέπει πάντα να έχουμε την προσοχή μας στραμμένη στο δρόμο και να κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.