Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έβαλε υποψηφιότητα για το βραβείο του πιο χαζού οδηγού της χρονιάς! (Video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 18:35 Έβαλε υποψηφιότητα για το βραβείο του πιο χαζού οδηγού της χρονιάς! (Video)

Και μεθυσμένος και βλάκας...

Δεν είναι τόσο το ατύχημα όσο το τι έκανε μετά από αυτό ο οδηγός του αυτοκινήτου!

Όσοι βρίσκονταν στο βενζινάδικο της μικρής πόλης Ortonville του Michigan έγιναν μάρτυρες ενός πολύ «περίεργου» ατυχήματος. Ο όρος «περίεργο» δεν έχει να κάνει τόσο με την εισβολή ενός αυτοκινήτου μέσα στο βενζινάδικο (έχουμε δει ανάλογα ατυχήματα και άλλες φορές), αλλά με το τι προσπάθησε να κάνει ο οδηγός του αυτοκινήτου αμέσως μετά.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό ρεπορτάζ πρέπει να ήταν ή πολύ μεθυσμένος ή πολύ βλάκας.

Ο 24χρονος, William Edmonds, είχε σταματήσει στο βενζινάδικο στις 2:30 τα ξημερώματα να αγοράσει μια μπύρα την οποία και άνοιξε και άρχισε να πίνει αμέσως. Προφανώς, όπως σημειώνεται, δεν ήταν το πρώτο ποτό που ήπιε εκείνο το βράδυ. Στη συνέχεια ξεκίνησε να φύγει αλλά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και «μπούκαρε» στο κατάστημα του βενζινάδικου.

Το ευτράπελο αρχίζει από εδώ και μετά καθώς όπως φαίνεται και στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, προσπάθησε να το σκάσει αφού πρώτα ξήλωσε την πινακίδα του αυτοκινήτου νομίζοντας πως έτσι δεν θα εντοπιστεί.

Στην κατάσταση που βρισκόταν ξέχασε ότι στην εποχή μας, οι κάμερες υψηλής ευκρίνειας είναι παντού και ειδικά στα διανυκτερεύοντα βενζινάδικα…

Πηγή: drive.gr