Το πιο ακριβό μπέργκερ που έχει παρασκευαστεί ποτέ!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 10:21 Το πιο ακριβό μπέργκερ που έχει παρασκευαστεί ποτέ!

Το “Black Gold” μπέργκερ, είναι ίσως το πιο ακριβό μπέργκερ που έχει παρασκευαστεί ποτέ!

Πρόκειται για ένα μπέργκερ που σερβίρεται στο H Bar στο Χιούστον του Τέξας και αξία του ανέρχεται σε 1.600 δολάρια! Το συγκεκριμένο μπέργκερ είναι το πιο ακριβό που κυκλοφορεί στην αγορά και είναι αφιερωμένο στην πετρελαϊκή βιομηχανία του Χιούστον, καθώς για την παραγωγή του χρησιμοποιούνται πραγματικά φύλλα χρυσού 24 καρατίων πάνω σε ένα μαύρο ψωμάκι brioche.


Post Oak Hotel

Τα υπόλοιπα υλικά του Black Gold μπέργκερ είναι γνωστά στους λάτρεις του καλού φαγητού, καθώς αποτελείται από 16 φέτες Wagyu (η σωστή ονομασία για το ιαπωνικό μοσχάρι), φουά γκρα, φρεσκοκομμένες μαύρες τρούφες και σως μαύρης τρούφας.

Να αναφέρουμε ότι το brioche εγχέεται με υγρό χαβιάρι και στην συνέχεια καλύπτεται με φύλλα χρυσού πριν ψηθεί, ώστε να λάβει την τελική του μορφή. Το Black Gold σερβίρεται με ένα μπουκάλι σαμπάνιας Dom Perignon του 2006 και πατάτες τηγανητές με χρυσόσκονη 24 καρατίων, σε περίπτωση που οι πελάτες λαχταρούν ακόμα περισσότερο χρυσάφι με την σαμπάνια τους.


Post Oak Hotel

Το εστιατόριο βρίσκεται μέσα στο Post Oak Hotel του Χιούστον, το οποίο ανήκει στον δισεκατομμυριούχο Tilman Fertitta. Το ξενοδοχείο προσφέρει και ένα πακέτο γευσιγνωσίας κρασιού αξίας 1 εκατ. δολαρίων με πρόσβαση σε 43 κρασιά του Chateau Mouton Rothschild, οπότε το μπέργκερ δεν ακούγεται και τόσο άσχημο τελικά…

Πηγή: perpetual.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση