Άνδρας ζήτησε από την πρώην σύζυγό του να ξιφομαχήσουν για να της δώσει το διαζύγιο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 21:36 Άνδρας ζήτησε από την πρώην σύζυγό του να ξιφομαχήσουν για να της δώσει το διαζύγιο

Ο πρώην σύζυγος της ζητάει, στην κυριολεξία, να διασταυρώσουν τα ξίφη τους ώστε να λύσουν την δικαστική τους διαμάχη.  

Η φράση «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» χρησιμοποιείται στις μέρες μεταφορικά. 

Ωστόσο ένας άνδρας στο Κάνσας, ζήτησε από την πρώην σύζυγό του, με την οποία έχουν δικαστική διαμάχη να ξιφομαχήσουν (στην κυριολεξία) για να λύσουν τα θέματά τους. 

Ο David Ostrom, 40 ετών, από το Κάνσας, δήλωσε στο δικαστήριο ότι η πρώην σύζυγός του Bridgette Ostrom, 38 ετών, και ο δικηγόρος της, Matthew Hudson «τον κατέστρεψαν νόμιμα».

Έτσι ζήτησε από τον δικαστή να ξιφομαχήσουν εκείνος, η πρώην σύζυγος και ο δικηγόρος της. 

Ωστόσο το πήγε ένα βήμα παραπέρα και ζητώντας χρόνο και συγκεκριμένα 12 εβδομάδες, ώστε να καταφέρει να βρει ένα γνήσιο σπαθί Σαμουράι!

Μάλιστα υπέβαλε κανονικά αίτηση στο δικαστήριο, ώστε να του επιτραπεί να γίνει αυτό, αφού -όπως ισχυρίζεται- η πρώην γυναίκα του και ο δικηγόρος της τον έχουν απογοητεύσει. 

Ο δικηγόρος της, ζήτησε από το δικαστήριο να μην επιτραπεί κάτι τέτοιο αφού μπορεί να σκοτωθεί κάποιος και επιχειρηματολόγησε αναφέροντας «η ζωή είναι πάνω από δικαστικές διαμάχες και περιουσίες». 

«Μέχρις ότου ακολουθηθούν τα κατάλληλα διαδικαστικά βήματα σχετικά με το αίτημα αυτό, το δικαστήριο δεν θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες σχετικά με οποιαδήποτε κίνηση, αντίρρηση ή αναφορά που κατατέθηκε από οποιοδήποτε από τα συμβαλλόμενα μέρη αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο δικαστής.

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση