Κατσίκες έκαναν… κατάληψη στην άδεια πόλη και έγιναν viral (video, pics)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 21:42 Κατσίκες έκαναν… κατάληψη στην άδεια πόλη και έγιναν viral (video, pics)

Ένα κοπάδι από κατσίκες Κασμιρ έκανε κατάληψη σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στην Ουλία που είναι έρημο λόγω των μέτρων του κορωνοϊού.

Το θέρετρο στην Ουαλία έχει μετατραπεί σε πόλη φάντασμα λόγω του κορονοϊού και φαίνεται πως αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι κατσίκες που άρχισαν να περιφέρονται ελεύθερα και να βοσκούν στην πόλη.

Οι κατσίκες τριγυρνούν εδώ και τρεις ημέρες στην πόλη Λάντουντνο και τρώνε χλόη και λουλούδια από τους κήπους των σπιτιών καθώς και στη Βρετανία έχουν επιβληθεί μέτρα περιορισμού για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός.

Τα σχολεία και τα καταστήματα είναι κλειστά και οι αρχές ζητούν από τους πολίτες να παραμεινουν στα σπίτια τους κάτι που φαίνεται άρεσε στις κατσίκες που άρχισαν να κυκλοφορούν ανενόχλητες στην περιοχή.

 photo Reuters
photo Reuters
 

Η δημοτική σύμβουλος Κάρολ Μάρουμπι είπε ότι οι κατσίκες δεν έρχονται συνήθως στην πόλη, εκτός κι αν επικρατεί κακοκαιρία, όμως, σε αυτήν την περίπτωση πιθανόν συνειδητοποίησαν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, καθώς κυκλοφορούν ελάχιστοι άνθρωποι.

«Νομίζω ότι νιώθουν μοναξιά και κατέβηκαν στην πόλη για να ρίξουν μια ματιά», είπε στο Reuters και σημείωσε πως αυτό το κοπάδι των περίπου 150 κατσικών αποτελεί διάσημη τοπική ατραξιόν και δεν πειράζει τους περισσότερους κατοίκους που οι κατσίκες τρώνε από τους κήπους τους.

«Είμαι μεγάλη θαυμάστρια», επισήμανε. «Τις αγαπώ, διότι έχουν χαρακτήρα».

Με εκατομμύρια ανθρώπους να μένουν στα σπίτια τους και να μοιράζονται χιουμοριστικά στιγμιότυπα στο διαδίκτυο για να απαλύνουν το άγχος της καραντίνας, οι φωτογραφίες και τα βίντεο με τις κατσίκες να περιφέρονται στους δρόμους έγιναν viral μεταξύ των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με τις ετικέτες #goats και #Llandudno να είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στο Twitter.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση