Οι κριτές βιάστηκαν να την κόψουν – Στο 1,34′ το μετάνιωσαν πικρά!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Απριλίου 2020 20:11 Οι κριτές βιάστηκαν να την κόψουν – Στο 1,34′ το μετάνιωσαν πικρά!

Δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές, και δεν πέρασε επόμενη φάση. Για την ακρίβεια, οι κριτές βιάστηκαν να την κόψουν, και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το μετάνιωσαν πικρά…

Στάθηκε απέναντι στους κριτές, ελπίζοντας πως θα καταφέρει να τους εντυπωσιάσει και να περάσει στην επόμενη φάση. Στο συγκεκριμένο talent show, η Corinne Sutter, προσπάθησε -χωρίς όμως επιτυχία- να πείσει τους κριτές για το ταλέντο της. Άρχισε να ζωγραφίζει σε έναν πίνακα, ακριβώς απέναντί τους, και οι κριτές, όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα, προβληματισμένοι από το αποτέλεσμα ππου έβλεπαν απέναντί τους, κοίταζαν ο ένας τον άλλον, και ένας- ένας, άρχισαν να πατάνε το κουμπί… Σταδιακά, άρχισαν να εμφανίζονται στον πίνακα, τα πρόσωπα τριών από τους κριτές.

Το κοινό, αλλά και οι τέσσερις κριτές δεν πείστηκαν σε καμία περίπτωση από τις ικανότητές της, και αποφάσισαν να την καταψηφίσουν. Όμως, μόλις λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, πραγματικά το μετάνιωσαν πολύ πικρά.

 

Οι κριτές άρχισαν να πατάνε ένας – ένας το κουμπί, και η Corinne αποκλείστηκε νωρίς. Αν και την είχαν ήδη αποκλείσει, δεν είχε πει ακόμη την τελευταία της λέξη. Στο 1,34′, και αφού πρώτα είχε γυρίσει ανάποδα τον πίνακα, πέταξε πάνω του… σκόνη. Εκείνη την στιγμή, εμφανίστηκε το πρόσωπο του τέταρτου κριτή! Αν και την είχαν ήδη αποκλείσει από τη συνέχεια, οι κριτές σηκώθηκαν όρθιοι, την χειροκρότησαν, και τελικά της έδωσαν την πρόκριση για την επόμενη φάση, αναγνωρίζοντας το τεράστιο λάθος τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση