Καφέ στη Γερμανία δίνει αυτοσχέδια... "καπέλα" για την τήρηση αποστάσεων [εικόνα]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020 13:58 Καφέ στη Γερμανία δίνει αυτοσχέδια... "καπέλα" για την τήρηση αποστάσεων [εικόνα]

Η φωτογραφία με τους πολίτες να φορούν στον κεφάλι τους αυτό το περίεργο... "καπέλο", έχει γίνει viral!

Έναν πολύ... ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο, επέλεξαν οι ιδιοκτήτες μίας καφετέριας στην πόλη Σβέριν της βόρειας Γερμανίας, ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις ανάμεσα στους θαμώνες, με σκοπό την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, το Cafe & Konditorei Rothe προσφέρει αυτοσχέδια... καπέλα στους πελάτες του, στα οποία έχουν τοποθετηθεί ειδικά σωσίβια για πισίνες, προκειμένου να διατηρηθεί η απόσταση ασφαλείας μεταξύ των θαμώνων.

Φυσικά, η φωτογραφία με τους πολίτες να φορούν στον κεφάλι τους αυτό το... περίεργο "καπέλο", έχει γίνει viral και κάνει τον γύρο του διαδικτύου!


Υπενθυμίζεται πως ο απολογισμός των θυμάτων της COVID-19 στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 101 τις προηγούμενες 24 ώρες σε 7.824 νεκρούς, ενώ στον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 προστέθηκαν ακόμη 913 με το σύνολό τους να ανέρχεται πλέον σε 173.152, δείχνουν σήμερα τα δεδομένα που συγκεντρώνει και μεταφορτώνει στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση