Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεθυσμένος μπήκε σε ζωολογικό κήπο και προσπάθησε να πνίξει μια αρκούδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Μαΐου 2020 22:08 Μεθυσμένος μπήκε σε ζωολογικό κήπο και προσπάθησε να πνίξει μια αρκούδα

Μόλις μία ημέρα μετά την άρση του lockdown στην Πολωνία, μεθυσμένος μπήκε στον ζωολογικό κήπο της Βαρσοβίας και προσπάθησε να πνίξει μια αρκούδα!

Ένας μεθυσμένος 23χρονος συνελήφθη στη Βαρσοβία, αφού μόλις μία ημέρα μετά την άρση του lockdown λόγω κορονοϊού, μπήκε στον ζωολογικό κήπο της πολωνικής πρωτεύουσας και προσπάθησε να πνίξει μια αρκούδα μετά από μάχη!

Στα συγκλονιστικά πλάνα, που κατέγραψε με το κινητό του επισκέπτης, ο τύπος, μην έχοντας φανερά καμία επαφή με το περιβάλλον από τη μέθη, φαίνεται να βρίσκεται στην περιοχή της αρκούδας και μόλις εκείνη τον πλησιάζει, ο τύπος πηδάει στο νερό.

Η αρκούδα, ονόματι Σαμπίνα, ακολουθεί τον μεθυσμένο και πηδάει και αυτή στο νερό, με τον 23χρονο να αρχίζει να παλεύει μαζί της, πιέζοντας το κεφάλι της κάτω από το νερό, σε μια προσπάθεια να την πνίξει!

Αξιωματούχοι του ζωολογικού κήπου ανέφεραν στο RT ότι η αρκούδα «ενοχλήθηκε» και «στρεσαρίστηκε» από την απρόκλητη εισβολή στο σπίτι της και την απόπειρα δολοφονίας

«Η Σαμπίνα, μια ηλικιωμένη αρκούδα, που δέχθηκε επίθεση από έναν ενήλικα άνδρα, βγήκε, φυσικά, από αυτό το γεγονός χωρίς τραυματισμό, αλλά είναι πολύ αγχωμένη», δήλωσε εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου. «Συνήθιζε να ανήκει σε τσίρκο και είναι συνηθισμένη στην παρουσία ανθρώπων, αλλά δεν περίμενε καθόλου την ανθρώπινη επίθεση». 

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η Σαμπίνα καθόταν νευρική στο νερό μέχρι που οι φροντιστές της ήρθαν να την παρηγορήσουν. 

Ο ζωολογικός κήπος σχεδιάζει να καταθέσει μήνυση εναντίον του ανώνυμου εισβολέα.

πηγή: gazzetta.gr