Η σύγχρονη "Ραπουνζέλ" - Μωρό γεννήθηκε με πλούσια, μαύρα μαλλιά - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Μαΐου 2020 19:12 Η σύγχρονη "Ραπουνζέλ" - Μωρό γεννήθηκε με πλούσια, μαύρα μαλλιά - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Όταν η Ντενίκα Κάνεβα από τη Βουλγαρία έμεινε έγκυος, η κορούλα της ευχήθηκε να έχει μία αδερφούλα για να μπορεί να παίζει με τα μαλλιά της. Η ευχή της μικρής πραγματοποιήθηκε καθώς όταν η Γκάμπι ήρθε στη ζωή είχε τόσα μαλλιά που όλοι σάστισαν.

Η Γκάμπι, ενός έτους πλέον, είναι αστέρι στην τοπική κοινωνία της Σόφιας, ενώ έχει και χιλιάδες θαυμαστές στο instagram από ολόκληρο τον κόσμο, ενώ όλοι δεν μπορούν παρά να επισημάνουν την τεράστια ομοιότητα της μικρούλας με τη Ραπουνζέλ, την πριγκίπισσα του παραμυθιού των αδερφών Γκριμ με τα πολύ μακριά μαλλιά κι εξού έχει βγει το παρατσούκλι της "Ραπουνζέλ".

Η Γκαμπριέλα γεννήθηκε στις 30 Απριλίου το 2019 με πλούσια μαύρα μαλλιά. Καθώς η Γκάμπι μεγαλώνει τόσο γρήγορα μακραίνουν και τα μαλλιά της. Η Ντενίκα και ο σύζυγός της που διατηρούν μία εμπορική επιχείρηση μαζί δεν μπόρεσαν να μην επισημάνουν ότι η ευχή της Ιβόνα είχε γίνει αληθινή καθώς πλέον είχε μια αδερφούλα και μάλιστα με πολλά μαλλιά με τα οποία μπορούσε να παίζει. "Όταν γεννήθηκε οι νοσοκόμες μου είπαν ότι πρώτη φορά έβλεπαν νεογέννητο με τόσο μακριά μαλλιά, σίγουρα ήταν εντελώς διαφορετικό από άλλα μωρά" είπε η μαμά. Η Γκάμπι έγινε διάσημη για την πλούσια κώμη όταν η νονά της 6χρονης Ιβόνα έκανε δώρο στην οικογένεια για το νεογέννητο μια φωτογράφιση. Όταν οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο Facebook έγιναν αμέσως viral. Η Ντένικα είπε πως στη διάρκεια της εγκυμοσύνης λαχταρούσε διαρκώς καυτερά και πικάντικα φαγητά αλλά δεν πιστεύει ότι αυτή ήταν η αιτία που η μικρή γεννήθηκε με τόσο μαλλί. Η μεγαλύτερη κόρη της, η Ιβόνα όταν γεννήθηκε είχε κανονικά μαλλάκια όπως όλα τα μωρά, οπότε ακόμη δεν έχει διαπιστώσει ποιος ήταν ο παράγοντας που η Γκάμπι είχε τέτοια μαλλιά. Η Ντένικα και η Ιβόνα φροντίζουν τα μαλλιά της Γκάμπι με ιδιαίτερα προϊόντα ώστε να τα διατηρήσουν γερά και όμορφα. Η αγαπημένη στιγμή της Γκάμπι είναι όταν της στεγνώνουν τα μαλλιά με το πιστολάκι καθώς τούφες πέφτουν στο πρόσωπό της και γαργαλιέται. Έτσι γελά γεμάτη χαρά και ενθουσιασμό.

 

πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση