Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καλημέρα Ήλιε - Καληνύχτα κορωνοϊέ: Viral το επικό βίντεο του μπάρμαν με μάσκα και μπλουζάκι ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 10:55 Καλημέρα Ήλιε - Καληνύχτα κορωνοϊέ: Viral το επικό βίντεο του μπάρμαν με μάσκα και μπλουζάκι ΠΑΣΟΚ

Νοσταλγία, ΠΑΣΟΚ μέχρι κόκκαλο και μεγάλη φαντασία για το κλείσιμο των μπαρ λόγω κορωνοϊού.

Η Κέρκυρα ...πρωτοπορεί στο κλείσιμο των μαγαζιών τα μεσάνυχτα με ένα σόου "πράσινης" εποχής. Η εφευρετικότητα και το χιούμορ του Κερκυραίου μπάρμαν έχει γίνει viral, καθώς αποφάσισε να σημάνει τη λήξη του ωραρίου …νοσταλγώντας την "ανατολή" του πράσινου ήλιου και πιο αισιόδοξων εποχών.

Καλημέρα Ήλιε - Καληνύχτα κορονοϊέ: Viral το επικό βίντεο του μπάρμαν με μάσκα και μπλουζάκι ΠΑΣΟΚ

Αντί να προτρέψει τους θαμώνες του μαγαζιού να επιδοθούν σε ένα αυτοσχέδιο χορό για τη λήξη του ωραρίου, όπως συνηθίζουν τελευταία άλλα μπαρ, ο χιουμορίτσας μπάρμαν με το "Καλημέρα Ήλιε" του Μάνου Λοϊζου, ένα τραγούδι που σφράγιζε κάθε προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ και με τη φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της Αθήνας, πριν τη νίκη του στις εκλογές του 1981, ανεβαίνει κρατώντας δυο σέικερ στα χέρια στη μπάρα.

Φορώντας μάσκα με τον πράσινο ήλιο του αγαπημένου του κόμματος αποκαλύπτεται με ένα …πολιτικό στριπτίζ και βγάζει τελετουργικά το πουκάμισό του για να φανεί το πάλλευκο ΠΑΣΟΚ -και ασορτί με τη μάσκα- μπλουζάκι του ενώ χορεύει και τραγουδάει για το κόμμα της …καρδιάς του.

 

 

Όπως φαίνεται, το τραγούδι του Μάνου Λοΐζου, που ταυτίστηκε όσο κανένα άλλο με το ΠΑΣΟΚ, έχει γίνει το hit των ημερών, με το βίντεο και τους ήχους του τραγουδιού να αναπαράγεται διαρκώς στα σόσιαλ μίντια ενώ τα σχόλια … ξεπερνούν σε φαντασία κάθε προηγούμενο.

"ΠΑΣΟΚ θα λέμε και θα κλαίμε!!!"

Εκατοντάδες ήταν τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση με τον μπάρμαν και το "ΠΑΣΟΚ της καρδιάς του" και φυσικά ξεχώρισαν τα πιο ευφάνταστα με τους νοσταλγούς του ξενυχτιού και των ωραρίων χωρίς όρια και περιορισμούς.

πασοκ
πασοκ
πασοκ
πασοκ

Πηγή: thetoc.gr