Βρέφος 6 μηνών κάνει σκι σε λίμνη και ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 11:14 Βρέφος 6 μηνών κάνει σκι σε λίμνη και ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων - Δείτε βίντεο

Το κλιπ έγινε viral και πυροδότησε έντονες αντιδράσεις κάθε είδους

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, ο μόλις 6 μηνών Ριτς Κέισι Χάμφρις φαίνεται να κάνει σκι σε λίμνη της Γιούτα, στις ΗΠΑ. Καθώς το σύνηθες είναι ότι στο συγκεκριμένο στάδιο ανάπτυξης τα παιδιά δεν είναι σε θέση να ισορροπήσουν σε όρθια θέση, να περπατήσουν κ.ο.κ. το θέαμα του Ριτς να πλανάρει στο νερό πυροδότησε έντονες αντιδράσεις κάθε είδους.

Πολλοί εξέφρασαν το θαυμασμό τους για το επίτευγμα του βρέφους -εξάλλου είναι πολύ πιθανόν ότι, έστω και ανεπίσημα, ο Ριτς έγινε ο νεότερος σκιέρ στην παγκόσμια ιστορία του σπορ. Πολλοί όμως εξοργίστηκαν και καταφέρθηκαν εναντίον των γονέων του μικρού, καταλογίζοντάς τους εγκληματική ανευθυνότητα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I went water skiing for my 6 month birthday. Apparently that’s a big deal… #worldrecord

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rich Casey Humpherys (@richcaseyhumpherys) στις

Επικαλούμενοι τη φυσική αδυναμία ενός τόσο νεαρού οργανισμού να στηρίξει το ίδιο του το βάρος, να αντέξει αυξημένες επιβαρύνσεις στους συνδέσμους του κ.λπ. κάποιοι απείλησαν ότι θα καταγγείλουν τους γονείς του Ριτς για κακοποίηση ανηλίκου. Σε αυτό το πνεύμα επισημαίνεται ότι, ανεξαρτήτως του πόσο προσεκτικά στηρίζεται και πόσο σταθερά δεμένος είναι ο Ριτς στη διχαλωτή του σανίδα, υπάρχει πάντα αυξημένος κίνδυνος ανατροπής και πνιγμού.

Ο πατέρας του, πάντως, δήλωσε ότι «ο Ριτς έχει πρόωρη ανάπτυξη και οι παιδίατροι που τον εξετάζουν τακτικά έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό για τις δυνατότητές του. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, αλλά ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουμε με το παιδί μας και δεν θα θέταμε ποτέ τη ζωή και την υγεία του στον παραμικρό κίνδυνο».


Πηγή: Protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση