Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παράνομος εραστής το σκάει από το μπαλκόνι με σεντόνι! - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 11:09 Παράνομος εραστής το σκάει από το μπαλκόνι με σεντόνι! - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε βίντεο με την μεγάλη και με πολύ ξύλο απόδραση του… παράνομου εραστή!!!

Μια εμπειρία αξέχαστη βίωσε ένας μάλλον παράνομος εραστής, που προσπάθησε να δραπετεύσει γυμνός, χρησιμοποιώντας δεμένα σεντόνια από το σπίτι της καλής του από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και τοποθετείται στη Ρωσία, χωρίς να προσδιορίζεται ο χρόνος λήψης, ο παράνομος εραστής μάλλον δεν πρόλαβε να βιώσει τις χαρές του έρωτα ή να γευτεί τις αναμνήσεις του μετά την αποχώρησή του. Κι αυτό επειδή η άνομος παρουσία του στο σπίτι αποκαλύφθηκε, με αποτέλεσμα να τραπεί σε αποχώρηση από το μπαλκόνι, καταφέρνοντας έστω να φορά το εσώρουχό του. 

Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας –πιθανολογείται ότι είναι ο νόμιμος σύντροφος της κυρίας- να τον κυνηγά και να τον χτυπά, όσο τουλάχιστον μπορεί και με κίνδυνο να πέσει στο κενό. Η ερωμένη που δεν μπορεί να κάνει πολλά, περιορίζεται να του πετάξει τα ρούχα από το μπαλκόνι.

Ωστόσο, ακόμη κι όταν ο παράνομος εραστής «δραπέτευσε» από τα χέρια του κυρίου, το ξύλο εις βάρος του δεν είχε τέλος. Από το μπαλκόνι του κάτω ορόφου, μία κυρία κρατώντας το σκουπόξυλο, φρόντισε να τον αποτελειώσει, είτε φοβούμενη για τα κίνητρά του, είτε εκδικούμενη για την ερωτική εμπειρία που βίωσε.

Δείτε το βίντεο: