Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η αγγελία που έγινε viral: Θέλεις να πληρωθείς για να δεις χριστουγεννιάτικες ταινίες;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 16:47 Η αγγελία που έγινε viral: Θέλεις να πληρωθείς για να δεις χριστουγεννιάτικες ταινίες;

Η δουλειά των ονείρων σου υπάρχει και έχεις ακόμα 4 μέρες για να στείλεις βιογραφικό.

Αγαπάς τον κινηματογράφο όσο και τα Χριστούγεννα; Η αγαπημένη σου απασχόληση είναι να βλέπεις ταινίες; Έχεις άπλετο ελεύθερο χρόνο το μήνα που έρχεται; Τότε σού έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία: Η αμερικανική ιστοσελίδα review.org δημοσίευσε αυτή την αγγελία ενόψει της εορταστικής περιόδου:

Η ιστοσελίδα αναζητά ένα άτομο που θα παρακολουθήσει 25 Χριστουγεννιάτικες ταινίες σε 25 ημέρες, προκειμένου να φτιάξει μια λίστα με τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών!

Όποιος τελικά πάρει τη δουλειά θα χρειαστεί να δουλέψει μόνο 25 μέρες από την άνεση του σπιτιού του και θα λάβει την γενναιόδωρη αμοιβή των 2.500 δολαρίων (περίπου 2100 ευρώ). Επιπλέον, θα πάρει συνδρομή ενός έτους σε επτά διαφορετικές πλατφόρμες (Hulu, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, Disney + Apple TV, Hallmark Movies Now) ώστε να μπορεί να κάνει τη δουλειά του σωστά.

Οι υποχρεώσεις του είναι, επίσης, πολύ ευχάριστες: θα πρέπει να επιλέξει 25 ταινίες μεγάλου μήκους τις οποίες θα παρακολουθήσει και θα γράψει μια μικρής έκτασης κριτική για την κάθε μία. Αν αγχώθηκες ήδη στην προοπτική να πρέπει να επιλέξεις 25 ταινίες, υπάρχει και η...βοήθεια του κοινού: η ιστοσελίδα έχει ήδη συγκεντρώσει σε μια λίστα τις δικές της προτάσεις για να σε βοηθήσει.

Από τυπικά προσόντα, απαιτείται μόνο να είναι ενήλικας, να έχει υπολογιστή ή smart tv για να μπορεί να συνδεθεί στις πλατφόρμες και να διαθέτει άδεια εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες (ουπς). Αυτό το τελευταίο θα είναι πιθανότατα εμπόδιο για τους περισσότερους από εμάς, εάν ωστόσο γνωρίζεις κάποιον που πληροί τις προϋποθέσεις, ενημέρωσέ τον ότι μπορεί να υποβάλλει αίτηση έως τις 4 Δεκεμβρίου. Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί στις 7 Δεκεμβρίου.

Πηγή: madamefigaro.gr