Κρατούμενος έκοψε το μόριο του όταν η σύζυγός του αρνήθηκε να τον επισκεφθεί

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 22:02 Κρατούμενος έκοψε το μόριο του όταν η σύζυγός του αρνήθηκε να τον επισκεφθεί

Ένας Ισπανός κρατούμενος έκοψε το μόριο του την Παραμονή των Χριστουγέννων, επειδή η σύζυγός του αρνήθηκε να τον επισκεφθεί.

Οι γιατροί έσωσαν τη ζωή του άνδρα, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα. Μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της φυλακής στο Πουέρτο ντε Σάντα Μαρία κοντά στο Κάντιθ της Ισπανίας.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν το ιατρικό προσωπικό ήταν σε θέση να επανατοποθετήσει το πέος του. Τοπικές αναφορές ισχυρίζονται ότι ο άνδρας έχει προβλήματα ψυχικής υγείας. Η TAMPM Puertos - μια ένωση που εκπροσωπεί εργαζομένους στις φυλακές - επιβεβαίωσε την υπόθεση, λέγοντας: «Ένας τρόφιμος ακρωτηριάστηκε, έκοψε το πέος του επειδή η σύζυγός του δεν ήθελε να πάει στη φυλακή για να τον δει και να έχει ένα συζυγικό επισκεπτήριο».

Το συζυγικό επισκεπτήριο είναι μια προγραμματισμένη περίοδος κατά την οποία ένας τρόφιμος επιτρέπεται να περάσει αρκετές ώρες ιδιωτικά με έναν επισκέπτη, συνήθως τον ή την νόμιμο/η σύζυγό του, για να συμμετάσχει σε σεξουαλική δραστηριότητα εάν το επιθυμεί. Δεν είναι κάτι που επιτρέπεται σε όλες τις χώρες.

Πηγή: Metro.co.uk

Προσαρμοσμένη αναζήτηση